zondag 12 februari 2012

Day 12: Stripes

Het is alweer dag 12 van de challenge! Vandaag is het thema: Stripes (strepen). Ik heb voor deze nailart kleurtjes gebruikt die nogal richting kerst neigen, dit valt me net pas op eigenlijk! Van links naar rechts: Essence - Live Forever (Moonlight collection) Safari - Green Glitter en E.L.F. - Medium Red.

It's already day 12 of the challenge! Today's theme is: Stripes. I just noticed I used christmas colours for this nailart, ah well! From left to right: Essence - Live Forever (moonlight collection), Safari -  Green glitter and E.L.F. - Medium Red.Als ik heel eerlijk ben, ben ik eigenlijk niet zo heel erg blij met het resultaat. Ik heb het sowieso niet zo heel erg op streepjes, maar ik vind de gehele nailart ook niet zo. Het is in ieder geval niets voor mij! Laten we het er maar op houden dat er in iedere challenge wel een 'mislukking' hoort te zitten ;-) en dit is dan de mijne!

When i'm honest, I don't like the result. I just don't like stripes, and the complete nailart is just not me.. Well every challenge has to be at least one dissappointing thing ;-) well this is mine!

Als basis heb ik E.L.F. - Medium Red gebruikt, echt mijn favoriete rode lak op dit moment! Hierna heb ik met Safari - Green glitter strepen gezet, helaas ben ik mijn wijsvinger heel anders begonnen waardoor dat design niet eens in de buurt komt van de rest van mijn nagels. Hierna heb ik met Live Forever ook streepjes gezet, helaas was dit lakje erg dik geworden (ik geloof dat de collectie uit 2010 kwam?) en moet deze nu dus nodig verdunt worden. Helaas zijn de streepjes er hierdoor ook niet mooier op geworden!

For the base colour I used E.L.F. - Medium Red, my favourite red polish at this moment! Up next I made some stripes with Safari - Green Glitter, unfortunately I made my index nail completely different then my other nails, I wasn't paying attention I think. Up next I made some stripes with Live Forever but this polish was very thick (I think the LE was from 2010?) so I have to thin that polish. Too bad I noticed it too late and now the stripes aren't very neat!

Wat vinden jullie van de strepen van vandaag? / What do you think about this stripe mani?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het best leuk, maar inderdaad wel heel kersterig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is wel leuk! Misschien had je inderdaad andere kleuren kunnen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations