dinsdag 28 februari 2012

Day 28: Inspired by a Flag

Dag 28 is een nailart geïnspireerd op een vlag. Ik heb me bij deze nailart laten inspireren op meerdere vlaggen ipv 1! De lakjes die ik heb gebruikt van links naar rechts: Safari - Silver glitter, La Femme Beauty - Blue Cream, Catrice - Bye Bye Birdy, ELF - medium red en Bk nailpolish - nr 16. De nailart is handgemaakt met een klein kwastje.

Day 28 is a nailart inspired by a flag, well I inspired my nailart on different flags instead of just 1! The polishes I used from left to right:   Safari - Silver glitter, La Femme Beauty - Blue Cream, Catrice - Bye Bye Birdy, ELF - medium red and Bk nailpolish - nr 16. The nailart is completely handmade with small brushes.


Stiekem heb ik 2 versies van deze nailart gemaakt, de eerste versie is een cream versie. Ik heb 4 verschillende vlaggen gemaakt. Ik wilde zelf graag een nailart maken met verschillende vlaggen en een minimum aan kleuren. Ik heb dus enkel wit/rood/geel en blauw gebruikt. Onder de volgende foto zal ik de landen vermelden!

I made 2 versions of this nailart, very sneaky but I couldn't choose! The first one is this creamy version. I wanted to make different flags with a minimum of colours, so I only used white/red/yellow and blue for this nailart. Below the next picture their will be the names of the country's!

De andere versie is deze glitter versie! Ik kon zelf geen keuze maken, dus heb ik besloten de creamy en glitter versie beide te laten zien. De vlag op mijn wijsvinger is de Nederlandse vlag, die van mijn middelvinger de vlag van Roemenië, mijn ringvinger heeft de vlag van Polen en als laatste mijn pink met de vlag van Zwitserland

The other version, is this glittery one! I couldn't make up my mind, so I decided to show you both. The flag on my index is from the Netherlands, the one on my middlefinger is the flag from Romania, the one my ringfinger is from Poland and the last one on my pinkie is from Schwitzerland

Welke versie vinden jullie leuker, de creamy of glitter? / Which version do you like better, the creamy or glittery?


3 opmerkingen:

 1. Die met de glitters vind ik net iets meer hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Sonja,

  Die met de glitters vind ik idd ook erg leuk, maar de andere versie vond ik wat serieuzer. Toch blijf ik glittergek en vind ik stiekem de glitterversie ook leuker ;)!

  @Ninadesiree,
  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations