maandag 27 februari 2012

Day 27: Inspired by Artwork

*Bron Foto: www.spoenk.nl*

Dag 27 is een nailart geïnspireerd op een kunstwerk. Ik heb al eerder een nailart gemaakt met inspiratie van een Mondriaan schilderij, zie hier. Toen ik op internet aan het zoeken was kwam ik bovenstaand schilderij tegen, dit is volgens hun ook van Mondriaan, maar zeker weten doe ik het niet. In ieder geval is mijn nailart op dit schilderij geïnspireerd! De lakjes die ik gebruikt heb zijn: Hema - Nr 10(mini) en nr 83, Max - Black en 2 lakjes van LUCIDarling (blauw en paars). 

Day 27 is inspired by Artwork. I already made a nailart before inspired on a painting by Mondriaan, see here. When I was searching for another artwork I found above painting, the website says it's also from Mondriaan, but i'm not 100% sure. I liked the painting and decided to inspire my nailart on this one. The polishes I used were: Hema - Nr 10 (mini) and nr 83, max- Black and 2 polishes from LUCIDarling (blue and lilac).
 
 Zoals je al een beetje kunt zien heb ik de lat erg hoog gelegd voor mijzelf. Toch vind ik het uiteindelijk wel goed te zien dat ik de nailart heb geïnspireerd op het schilderij. Het was zeker niet makkelijk om het schilderij na te maken op nagels, maar toch ben ik redelijk tevreden!

Well you can see it, I made it very hard for myself. At the end I thought it was a bit like the painting so you can see that I inspired the nailart on the painting. It wasn't easy to make such a painting on nails, but I kind of like it!

Ik kan helaas geen duidelijke omschrijving geven over hoe ik de nailart gemaakt heb. Ik heb namelijk alles een beetje met een sponsje en klein kwastje op gevoel gedaan. Wel kun je zien dat ik de golfer in het schilderij terug heb laten komen op mijn ringvinger.

I can't describe this nailart very well. I just did something with my feeling, I used sponges and nailart brushes and just started to paint with nailpolish. You can see a little golfer on the painting, I painted this golfer on my ringfinger as you can see.

Wat vinden jullie van deze nailart, lijkt hij een beetje op het schilderij? / What do you think about this nailart, does it look like the painting?
 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations