zondag 19 februari 2012

Day 19: Galaxies

Dag 19 heeft als thema Galaxy. Ik moet zeggen dat ik een hoop superleuke nailarts gezien heb met dit thema, maar dat de mijne wellicht wat simpel is. Ik heb bovenstaande lakjes gebruikt van links naar rechts: La Femme Beauty - Silver Glitter, Essence - Live Forever en Eyeko - Cosmic polish. Ook heb ik een sponsje gebruikt omdat ik deze nailart gesponged heb.

Day 19 is all about galaxies! I have to admit that I saw lots of awesome nailarts with this theme, but mine is a little bit simple. I used above polishes from left to right: La Femme Beauty - Silver Glitter, Essence - Live Forever and Eyeko - Cosmic Polish. I also used a sponge because I sponged this nailart.Voor deze nailart heb ik dus over het algemeen zwart en zilver gebruikt, en wat glitter om diepte te creëren. Ik heb het lakje van Eyeko - Cosmic polish gebruikt als basis. Dit is een simpele zwarte crème lak met multi glitters, deze oogt dus al een beetje 'space'. 

I used black and silver polishes for this nailart, and ofcourse some glitter to create depth. I used the polish from Eyeko - Cosmic Polish as my basecolour. This is a simple black cream polish with lots of multi coloured glitters, very space!

 Na het aanbrengen van de basislak heb ik eigenlijk niet echt een vast patroon gebruikt. Ik heb een sponsje gepakt en ben begonnen met Live Forever, deze heb ik gewoon random gesponged op mijn nagels. Hierna heb ik eigenlijk hetzelfde gedaan met Silver glitter. Uiteindelijk is het zoals op bovenstaande foto's geworden!

After the basecolour I haven't used a pattern of polishes whatsoever. I just took a polish and sponged it onto my nail. I started with randomly sponging Live Forever. I did the same thing with the Silver Glitter polish. At the end it looked like above pictures!

Wat vinden jullie van deze galaxies? Vinden jullie de challenge nog steeds leuk om te volgen? / What do you think about the galaxies? Do you still like to follow this challenge?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations