vrijdag 8 februari 2013

China Glaze - Tantalize Me

In het kader van: Kijk eens vaker naar de lakken die je al hebt in plaats van steeds nieuwe te kopen, graaide ik Tantalize Me uit de kast. China Glaze is een ontzettend fijn nagellakmerk met mooie lakken die niet eens zo enorm duur zijn. Een nadeel is wel: je kunt ze niet bij de drogisterij kopen, maar echt online... 

Tantalize Me is een lakje uit de Fiji Fling collectie die in de meeste webshops nog wel verkrijgbaar is en ook via bijvoorbeeld Ebay. Tantalize Me is een prachtige lila kleur met een duochrome effect. De kleur weerkaatst blauw.


China Glaze lakken hebben nog een wat dunner en langer kwastje. Zelf vind ik dit de fijnste kwastjes omdat ik hier de lak mooi mee kan aanbrengen maar het is natuurlijk wat je persoonlijk fijner vind! Ik heb 2 lagen Tantalize Me aangebracht op mijn nagels voor een dekkend resultaat.

Hebben jullie al oude lakken uit het stof gehaald en hergebruikt?

7 opmerkingen:

 1. Hmm, het doet me denken aan een lakje van Art de Lautrec. Daarnaast vind ik het wel een beetje goedkoop ogen en niet echt super bijzonder! Helaas. Gelukkig heeft China Glaze ook nagellakken die je doen verrassen (bijv: It's A Trap-Eze!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de lak juist absoluut niet goedkoop ogen. Ik vind het zelf goedkoop ogen wanneer een lak erg sheer en streperig is, vind dit zelf best een leuk kleurtje! China Glaze heeft inderdaad wel veel leukere lakken in het assortiment hoor, daar heb je wel gelijk in! Ben zelf gek op de OMG en Kaleidoscope collectie!

   Verwijderen
 2. Ik heb mijn China Glaze lakken gewoon bij de drogist gekocht hoor??
  Ik vind deze erg mooi. Ben nog op zoek naar een lila dus wie weet kom ik hem nog wel ergens tegen een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje echt waar? Wil ook wel weten bij welke drogist, ben ze hier nog nooit tegengekomen!

   Verwijderen
 3. Wauw, echt een hele gave lak! I like!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaaf he! Vind hem toch wel erg leuk ondanks dat ik hem weer zo lang in de kast heb laten liggen hihi!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations