zondag 24 februari 2013

Nailart: Flower & Caviar

Ik zou mezelf niet zijn als ik geen leuke nailart gemaakt zou hebben met de Caviar van Max! Natuurlijk is zo'n setje leuk, maar alleen maar zwart en een caviar nail? Te saai voor mij! Ik besloot lekker te gaan nailarten en bedacht op het laatste moment pas wat ik ging maken. Eigenlijk begon ik gewoon in het wilde weg met de kleuren zwart en rood. Gewoon omdat deze twee kleuren zo leuk bij elkaar staan!

De Caviar op mijn ringvinger liet ik na het maken van de review lekker zitten. De zwarte nagellak daarentegen haalde ik er meteen af. Zo pikzwart is gewoon niet zo mijn ding. Ik hou van kleur en als het even kan wil ik alles gewoon een beetje combineren met kleur!


Met Essie - Jaq-u-are maakte ik een rode french manicure. Enkel de rode french manicure vond ik wat saai ogen dus besloot ik op mijn middelvinger in de hoek van mijn nagel een klein bloemetje te maken. Ik heb de laatste tijd echt iets met bloemen, ik vind dit zo mooi staan! Deze heb ik met behulp van een witte, zwarte, rode en gele striper van Max gemaakt.

Ook na het maken van de bloem vond ik de rest nog wat saai ogen. Ik wilde de nailart niet té druk maken door overal bloemen te maken en daarom pakte ik mijn dottingtool en een zwarte striper. Ik wilde iets van de Caviar laten terugkomen op de rest van mijn nagels en zo maakte ik met de dottingtool een randje zwarte stripjes langs de french manicure. Op mijn middelvinger maakte ik een verticaal rijtje stipjes. Zo zie je maar weer dat ondanks wanneer je geen idee hebt wat je wilt gaan maken, je soms op het laatste moment nog best leuke dingen kunt creëren!

Hebben jullie altijd al een bepaald idee in gedachte wanneer je iets op je nagels gaat maken? Of laat je jezelf ook verrassen met wat je kunt bedenken op het moment zelf? 

7 opmerkingen:

 1. Het is wel leuk gedaan, maar ik vind die bloem er net een beetje uiten vallen. De rest vind ik erg leuk gedaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan! Die caviars moet ik ook maar eens gaan proberen, het lijkt mij alleen zo onhandig. Maar het resultaat is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal weet ik vantevoren wel wat ik ga doen. Meestal zoek ik naar inspiratie op internet en maak ik daar een variant van. Of ik denk er over na wat ik wil doen en dan op het moment zelf komen er meer ideeen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal weet ik vantevoren wel wat ik ga doen. Meestal zoek ik naar inspiratie op internet en maak ik daar een variant van. Of ik denk er over na wat ik wil doen en dan op het moment zelf komen er meer ideeen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations