maandag 18 februari 2013

Hema - Nr 805

Lakken van de Hema blijven mij keer op keer weer verbazen. Hoe snel ik altijd voorbij de Hema liep, hoe leuk het nu opeens is om voor dat prachtige nieuwe nagellakschap te blijven staan. Het lakje die ik vandaag voor jullie ga swatchen is nr 805.

Nr 805 is een mooie subtiele lichtroze kleur. Toen ik dit flesje voor het eerst zag verwachtte ik eerlijk gezegd een niet dekkende lichtroze kleur die enorm streperig zou zijn. Niets is minder waar, een ontzettende mooi lichte roze kleur zonder strepen!


Nr 805 heeft een mooie shimmer finish en dekt prima met 2 lagen. Op sommige foto's lijkt het alsof je mijn eigen nagel erdoorheen ziet maar in real life zie je hier niets van. Ik heb deze lak overigens gebruikt als basislak voor deze Valentijns nailart!

Het enige wat ik aan deze lak mis is gewoon een leuke en vlotte naam in plaats van een nummer. Echt hoor Hema, gooi die nummers eruit en geef de lakken een naam! Deze lak brengt prima aan en droogt vrij snel.

Wat vinden jullie van de nieuwere lakken van de Hema?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind ze heel fijn, die Hema lakjes.
  Heb je trouwens gezien dat op de kassabon naast het nummer ook een naam staat? Nou ja, de kleur in ieder geval:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar? Dat wist ik helemaal niet! Nu heb ik deze lakken ook allemaal gekregen dus valt er voor mij weinig op de bon te kijken, maar toch een leuk detail om te weten! Maar ben wel nog steeds van mening dat de lakken een leuke naam verdienen!

   Verwijderen
 2. De Hema lakken zijn tegenwoordig een stuk fijner dan vroeger! Elke keer als ik langs dat te grote schap loop verdwijnt er een lakje zo in m'n winkelmand. De kleuren worden ook steeds gevarieerder, heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, een heel stuk fijner! Voorheen bestond een schap van de Hema bijna alleen maar uit roze en rode nagellak maar nu is het gelukkig een stuk gevarieerder inderdaad!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations