donderdag 21 februari 2013

Instagram #8

Deze week weer een lekkere lange editie van de Instagram post! Natuurlijk dit keer wat meer foto's van Verschoor dan de vorige keer, everyone loves cute kitteh pics! Niet alle foto's komen in dit artikel voorbij, wil je graag alles zien? Dan kun je mij volgen via Instagram @sylvia_nailartcreations.

Slaperig mannetje <3 font="">


En van slaperig gaat hij in 1x naar ondeugend omdat meneer geen aandacht krijgt. Wanneer Verschoor aandacht wil en je kijkt ook maar 1 sec niet naar hem zoekt hij dingen waarmee hij kan gooien. Zo is hierboven een pen de klos (die smijt hij dan echt met een klap op de grond), maar ook waxinelichtjes worden gejat, poten in glazen gedouwd, blikjes omgegooid etc!

Afgelopen week ben ik behoorlijk geschrokken bij het aanzien wat sommige nagelstylistes aanrichten. Deze dame was bij een nagelsalon in Amsterdam geweest en daar hadden ze flink haar nagels verpest, schimmel opgelopen, diepe vijlgroeven in de natuurlijke nagel en erger! Kleine waarschuwing voor Universal Nails in Amsterdam dus, ik kraak absoluut niet graag iemand af, maar wanneer iemand zo wordt toegetakeld vind ik dat toch wel een waarschuwing waard. Gelukkig was ze met haar cherry blossom nagels erg blij toen ze wegging en hoop ik dat haar nagels nu weer wat rustiger kunnen gaan genezen!

Verschoor in sneaky mode. Hierboven zie je dus hoe hij zijn poten in glazen steekt. Normaal krijgt hij een flinke waarschuwing, maar hier zat enkel water in en omdat het zo'n hilarisch gezicht was hoe hij het water uit het glas opdronk met behulp van zijn pootje heb ik hem maar even laten gaan voor de foto haha! Op bed speelt hij altijd leuke: grijp de voet spelletjes.

Blacky's poging tot model zitten. Haha does not work!

In het weekend heb ik een taart gebakken voor een vriendin van mijn zus. Cupcaketaart!

Monique en Brenda weer mooie nageltjes. Van de anderen vergat ik een foto te maken met mijn mobiel. Deze zullen nog wel in aparte artikels voorbij komen!

Ongeveer een maandje terug bestelde ik flocking powder via Ebay. Deze week kreeg ik het eindelijk binnen, ben super nieuwsgierig naar het resultaat! Een review volgt uiteraard nog!

Maandag even naar de Ikea geweest voor een nieuwe Helmer (nummer 3) en een inklaptafeltje voor het zetten van gelnagels. Een tijdje geleden plaatste ik via Instagram een foto van mijn werkplek en ik zat hier ontzettend scheef aan tafel, niet bepaald goed voor je rug. Via Mariska kreeg ik een handige tip voor een klaptafel welke zij ook gebruikte voor het zetten van nagels. Echt een supertip thanks!

Dinsdag begonnen we met het opruimen van de keuken en de gang. Vandaag beginnen ze in ons huis met de renovatie waardoor heel veel ruimtes leeg moeten en we dus zo'n 3 weken op 1 m2 moeten gaan wonen. Hier viel het overigens nog mee, als je nu ziet hoe de woonkamer eruit ziet schrik je je rot haha!

Kleine preview van de Caviar nails van Max. Binnenkort de review!

Natuurlijk weer een lieve afsluiter met Verschoor! De laatste foto vind ik zo ontzettend lief, zo lag hij gisteren op mijn schoot te slapen! Kun je je voorstellen dat Verschoor nu pas 8 maanden oud is maar al zo snel gegroeid is? Het is gewoon geen kitten meer!

 

 

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie fotos!
    Verschoor is dus net zo oud als BAM- ook zo groot voor zijn leeftijd:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa BAM is ook zo lief! Heb foto's gezien via Instagram. Verschoor valt opzich wel mee met zijn grootte, als hij gewoon loopt of rechtzit is het nog steeds een klein katje, maar wanneer hij gaat liggen rekt hij zich zo ontzettend lang uit!

      Verwijderen
  2. Haha...ik vind de foto van Blacky meer een "betrapt" foto :-)
    Leuke foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations