donderdag 28 februari 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Voor het tweede artikel van vandaag heb ik weer drie verschillende nailarts op een rijtje gezet. Nailarts die ik gemaakt heb op gelnagels bij anderen. Kijk je mee?


Deze eerste set nagels heb ik bij mijn zus gezet. Het idee voor deze nailart heeft ze helemaal zelf bedacht, ik heb hem alleen zelf een beetje aangepast qua kleur. Op de ringvingers heb ik twee randjes met beads gemaakt. Deze beads komen gewoon uit het flesje van de Caviar nails van Max. Op deze manier kun je dus ook gebruik maken van de beads! Let wel op, je moet ze echt één voor één op je nagels leggen, wees geduldig! :). Verder heb ik haar nagels een roze ondergrond gegeven met een witte hoekige french manicure. Op alle nagels een zwarte rhinestone en het ziet er toch wel chique uit zo!

Deze dame kwam binnen met ontzettend beschadigde nagels. Een andere nagelsalon had gewoon een deel van haar nagels weggevijld en ook liep ze daar een schimmelinfectie op. Na een korte behandeling verdwijnt de schimmel uiteraard, maar aan de andere beschadigingen valt weinig te doen. Ontzettend blij ging zij weg met deze leuke cherry blossom nagels. Klik hier voor de uitleg van deze nailart.

Deze laatste nailart is een variatie op mijn purple gradiënt nailart. Ik heb de kleuren wat aangepast naar haar wens. Ze wilde graag ipv een paarse gradiënt een rode gradiënt en ipv de felle roze streepjes heb ik deze lichtroze gemaakt zodat ze beter passen bij de rode ondergrond. Voor mijn purple gradiënt nailart, klik hier!

Welke nailart is jullie favoriet?

5 opmerkingen:

 1. Die tweede is erg leuk, die ga ik ook eens doen!

  Wist je dat ze bij de Action nu ook nail wraps hebben? :) Ik heb even stiekem snel een foto van 6 designs gemaakt toen ze met de nieuw-kar vracht mee kwamen en 1 foto op mijn blog geplaatst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nagels! Bij de eerste foto lijkt het net alsof je nagels een ketting om hebben, erg leuk gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de bovenste heel mooi! Inderdaad lekker chic

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de eerste nailart is echt super mooi! :) Leuk die hoekige french!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations