vrijdag 1 maart 2013

Nailart: Subtiele Gradiënt

Afgelopen week heb ik jullie de swatches van Full Metal Jacket van NYC laten zien. Toen ik dit lakje droeg vond ik het na verloop van tijd toch wat saai worden en besloot ik een subtiele gradiënt te maken. Echt een subtiele dus niet zo'n hele opvallende met knalkleuren!

Voor het maken van deze nailart heb ik eigenlijk maar drie dingen gebruikt:
- NYC Full Metal Jacket
- Kleancolor Sparkle Emerald
- Schuursponsje


Wanneer je echt een subtiele gradiënt wilt maken kun je het beste kiezen voor een lak die slecht dekt. Zo koos ik Kleancolor - Sparkle Emerald, een leuk blauw glitterlakje welke slecht dekt.

Ik heb een schuursponsje in een aantal stukken geknipt en met één van deze stukjes ben ik vanaf ongeveer de helft van mijn nagel de lak van Kleancolor gaan sponzen. Het is echt de bedoeling dat hij heel subtiel wordt dus probeer niet een te dikke laag te sponzen. Hierna steeds een stukje verder omlaag sponzen zodat de uiteindes van je nagels een donkerdere kleur hebben dan in het midden.  Op deze manier maak je dus heel snel en gemakkelijk een subtiele gradiënt!

Wat vinden jullie van dit effect? 

11 opmerkingen:

 1. Staat erg mooi. Ga ik dit weekend eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of het zo spectaculair oogt op mijn korte nagels, maar ik ga het zeker een keer uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind een gradiënt juist ook erg mooi staan op een korte nagels!

   Verwijderen
 3. Ziet er goed uit. Misschien dat het me ooit lukt, bij mij ziet het er altijd mislukt uit :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij lukt het ook niet altijd even mooi hoor! Ligt denk ik ook echt aan de lakken die je gebruikt!

   Verwijderen
 4. Mooi gedaan, staan ook goed bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Verbaasde mij er ook over hoe leuk de kleuren matchen, dat zou je in eerste instantie niet zeggen over goud en blauw!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations