zaterdag 23 maart 2013

[Review] Max - Animal Tip Stickers

Gisteren liet ik jullie de Animal Tips nailart zien. De stickers die ik voor deze nailart gebruikte zijn bovenstaande french manicure stickers van Max. De pakjes kosten per stuk €0,69. Een pakje bevat drie velletjes stickers, in dit geval drie designs animal tips.


Ieder velletje bevat 15 animal tip stickers. Best een apart getal want je kunt zo dus geen twee volledige manicures maken, jammer maar niet het einde van de wereld natuurlijk! De stickers zitten op een doorzichtig velletje geplakt.

Met een pincet haalde ik de stickers van het velletje af. Je kunt goed zien welke sticker op welke nagel past en je kunt ze zo opplakken. De stickers zijn stevig en breken niet snel, pluspuntje!

Conclusie: Helaas blijven de stickers niet optimaal plakken. De volgende ochtend had ik hier en daar al tipwear, daarnaast staken er ook scherpe randjes omhoog dit vind ik persoonlijk altijd zo'n nadeel aan stickertjes. Verder ziet het er wel leuk uit voor een avondje uit maar niet geschikt voor langdurig dragen. Na twee dagen heb ik de stickers er weer afgehaald.

Wat vinden jullie van nagelstickers? Fijn of juist niet? 

5 opmerkingen:

 1. was ik al bang voor dat ze niet goed bleven zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik heb er zelf wel topcoat overheen gedaan, maar juist daardoor kregen de stickers scherpe uitstekende randjes!

   Verwijderen
 3. Ze zien er leuk uit, erg jammer dat ze niet zo goed blijven zitten. Volgens mij heb je dat eigenlijk altijd wel met dit soort stickers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ze zien er wel leuk uit zo :-) Ik heb ze toevallig vorige week ook gekocht, maar nog niet uitgeprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations