donderdag 28 maart 2013

Instagram #13

Goedemorgen! Op deze vroege ochtend weer een nieuwe editie van Instagram #! We zitten inmiddels alweer in week 13 en ook deze week laat ik weer een aantal foto's van mijn week zien. Dit keer niet heel veel verschillende soorten foto's aangezien ik het grootste deel van de tijd thuis hoestend en snotterend doorgebracht heb, maar natuurlijk wel weer wat lieve Verschoor acties ;-)! Mocht je alle foto's willen bekijken kun je me volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Door mijn gesnotter had ik de afgelopen week niet zo'n zin om uren aan mijn nagels te zitten. Ik koos voor dit leuke Jolly Jewels glitterlakje! Zie hier het artikel met betere swatches!De onschuld zichzelf. Dit katje kan zo'n dondersteen zijn en er dan zo'n lief koppie bij trekken dat je gewoon niet boos meer kunt worden! Voor degenen die het nog niet weten: Verschoor kijkt idd een beetje (nouja af en toe heel erg) scheel, dit komt doordat hij een kleine beschadiging aan zijn oog heeft opgelopen voordat hij bij het asiel binnengebracht werd. Hij heeft er overigens verder geen last van hoor!

Blacky is inmiddels al 9 en wordt de laatste tijd wat rustiger. Ze blijft wat beter zitten en af en toe een knuffel of aai begint ze meer te waarderen! Hierboven zit ze er weer lekker charmant bij!

Wij gaan met Pasen gezellig met een groepje een High Tea organiseren en zelf hapjes e.d. maken. Afgelopen week ben ik dus een beetje door boekjes wezen bladeren op zoek naar leuke recepten. Een tijd geleden kocht ik een mapje bij de Action waar ik zelf allemaal recepten in kan stoppen, leuke tip!

Verschoor gaat de laatste tijd vaak in dit hoekje liggen, als je dan vanuit de gang komt schrik je je rot van dat beest haha!

Na dik 4 weken begint de renovatie eindelijk tot zijn einde te komen. Afgelopen weekend is de nieuwe vloer erin gekomen en dit betekende meteen weer dat we de kasten terug konden gaan plaatsen. Scheelt heel veel ruimte in de slaapkamers, nu moet ik alleen de chaos in mijn eigen kamer nog opruimen... Er wacht nog steeds een nieuwe Helmer in een doos op me!

Het werk gaat uiteraard gewoon door! Mn moeders en zus nagels moesten weer opgevuld worden, dus beide weer een nieuwe nailart. Binnenkort in een apart artikeltje met betere foto's aangezien mijn mobiel 's avonds ontzettende slechte foto's maakt!

Sleepy Kitteh!

Naughty Kitteh!

Dinsdagmiddag begon spontaan de zon te schijnen dus heb ik even flink wat lakjes geswatcht! met zonlicht kun je de kleur gewoon het beste zien anders moet ik de foto's met flits maken en krijg je zo'n vertekend beeld! In de winter is het helaas niet anders, maar tijdens de lente/zomer wil ik toch echt wel zo'n fijn zonnetje hoor!

Afgelopen week ben ik twee dagen echt goed ziek geweest. Verschoor bleef elke keer heel lief bij me in de buurt, zo'n schatje! Alleen op het moment dat ik hem even geen aandacht gaf ging meneer stoute dingen doen. Hij is gek op melk, maar mag dit gewoon niet. Als ik me ook maar even omdraai zit hij er meteen met zijn kop of poten in... zucht!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan de afgelopen week? 

2 opmerkingen:

 1. Ahw ik vind Verschoor zó lief!
  Leuke foto's en je vloer ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi het is ook echt een schatje hoor!
   Dankje! We zijn ook echt blij met de nieuwe vloer, veel beter dan die betonlaag!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations