donderdag 28 maart 2013

Essence - Do You Speak Love?

Ik ben best een persoon die vaak rood draagt, wanneer ik dan ook een mooie rode lak zie liggen heb ik moeite om hem te weerstaan! Tijdens de kortingsactie van de Kruidvat kwam ik Do you speak love? van Essence tegen, ik nam hem mee puur uit nieuwsgierigheid!

Do You Speak Love? is een mooie donkerrode (wijnrode) nagellak. De lak heeft een shimmer finish en dit vind ik persoonlijk ook mooier staan bij dit soort rode tinten. Voor mij hoeft er niet teveel poespas bij, gewoon een mooie crème finish voldoet!


Ik vind deze donkerrode kleur ontzettend mooi staan, heel chique en netjes en toch valt er ook nog iets leuks mee te doen. Dit lakje komt uit de vernieuwde colour&go collectie, gelukkig is er verder niets veranderd aan de potjes of kwastjes. Deze vond ik al erg fijn en dat is nog steeds zo.

Deze lak dekt al volledig met één laagje. Toch heb ik er zelf op deze foto's een tweede laagje over aangebracht. In fel licht zie je dan toch soms een streepje of iets dergelijks zitten wat ik dan weer niet mooi vind. Om dit te voorkomen gebruik ik zelf eigenlijk altijd minimaal 2 dunne lagen!

Dragen jullie wel eens dit soort donkerrode nagellakken? Of is het toch iets too much voor jou?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op rood. En deze vind ik echt prachtig. Ik heb zelf een mooie rode van de Hema en daar echt ik echt van genieten als die op mijn nagels zit, vind dat zo mooi. Het staat gewoon netjes en chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag niet vaak rode nagellak, maar dit is wel een mooie die ik ook maar eens ga toevoegen aan mijn stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur rood!
  Ik draag ook graag rood, vind het een vrouwelijk en elegante kleur die goed te combineren is. Rood kan eigenlijk altijd wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze kleur rood met een glittertje er in! Ook erg leuk en van Essence

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations