donderdag 21 maart 2013

Instagram #12

Goedemorgen! Natuurlijk weer een nieuwe editie van Instagram # op deze vroege ochtend! Dit keer niet superveel foto's, zit op dit moment in een drukke stageweek dus even wat minder tijd om foto's te maken, maar uiteraard wel nog een leuke selectie van mijn week! Je kunt me overigens voor alle foto's natuurlijk ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

You... Just give me some food. NOW! Dat schuldige koppie ook bij dat lege bakje, heerlijk!


Woeps, de afgelopen weken veel lakjes geshopt. Bekijk hier de complete shoplog!

Al vanaf de eerste dag dat we Verschoor hebben is meneer gefixeerd op de printer. Wanneer de printer alleen al aangaat rent hij er als een gek op af en als het even zou kunnen trekt hij er het liefst direct al het papier uit. Nu mag meneer dus om deze reden niet meer op het bureau komen en komt hij dus gezellig op schoot gefixeerd naar de printer kijken!

Mn zus weer voorzien van een nieuwe nailart. Halve glittertips met luipaard printjes en toen...

Heb ik nog tweemaal ongeveer dezelfde nailart gemaakt! Één keer dezelfde als bij mijn zus en de andere is een rode variant. Binnenkort wat betere en duidelijkere foto's, de kwaliteit van mijn mobiele camera is vooral 's avonds echt diep triest helaas!

Typisch voorbeeld van een wolf in schaapskleren. Oh zo lief liggen maar bij het eerste aaitje meteen uithalen!

Caviar setje van de Primark eindelijk gevonden! Deze heeft een zilveren basislak en een roze/zilver/wit gekleurde caviar, ben erg benieuwd naar de kwaliteit van deze en natuurlijk of het langer blijft zitten dan die van Max!

Daarnaast ook nog even snel geprofiteerd van de Essence korting, de vraag naar nude kleuren op de gelnagels wordt steeds groter en aangezien nude niet echt mijn ding is, heb ik er ook niet zo heel veel van in huis. Nu met de korting dus maar even wat nude ingeslagen! Ze lijken overigens hetzelfde op deze foto, maar het zijn echt 3 verschillende lakken! De twee Catrice lakken viste ik uit de kortingsbakken voor €1,- heb alleen heel slim een lak meegenomen die ik al had! Haha stom!

Afgelopen weekend zijn we even snel naar de Beverwijkse Bazaar geweest, het enige wat ik kocht (naast een tas) zijn deze drie nagellakjes. Ben erg benieuwd of de witte goed dekt, ken het merk verder niet! Misschien ook een leuk weetje: Ik heb Trind Nail Repair gespot voor €6,- per flesje! 2 Voor €10,- veel goedkoper dan in de winkel!

Natuurlijk weer een modellen afsluiting van Verschoor! Hij kan zo lachwekkend met zichzelf in gevecht zijn als hij op schoot ligt. Dan begint hij zich spontaan te ergeren aan zijn eigen poot of staart e.d. Nu heeft hij als kleine kitten met zijn staart klem gezeten waardoor hij geen tot weinig gevoel in dat puntje heeft, soms zit hij er zo hard op te bijten, eng gewoon! De laatste foto is echt weer zo'n busted foto, hij ging er weer lekker voor liggen!

Tot volgende week voor een nieuwe Instagram!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations