donderdag 7 maart 2013

[Preview] Catrice - Candy Shock LE

De laatste paar Limited Editions van Catrice en Essence vond ik persoonlijk toch niet zo heel boeiend. In april komt Catrice met de nieuwe limited edition Candy Shock, eindelijk weer eens een collectie die mijn interesse weet te krijgen! Kijk je mee naar de lakken uit deze collectie?

I Scream, Ice Cream!
Het eerste lakje heet: I Scream, Ice Cream! Superleuke naam! De lak zelf is een zacht lila kleurtje, een leuk pastellakje voor de aankomende lente!

Play it Blue

Het volgende lakje heet Play it Blue. Wederom een pastelkleurtje. Op de foto ziet hij er wat mintig uit, maar volgens Catrice wordt dit lakje toch meer blauw. Ik ben benieuwd!

Bring me Peach
Bring me Peach wekt bij mij de minste interesse op. Die peachy kleurtjes zijn leuk, maar persoonlijk heb ik er inmiddels al zoveel dat ik er niet nog ééntje bij hoef! Deze lak is pastelperzik van kleur!

Vanilla Love
Het laatste reguliere lakje uit deze collectie heet Vanilla Love. Wederom weer een pastel tint, de kleur lijkt een beetje crème/zacht geel. Naar deze ben ik best nieuwsgierig!

Cotton Candy
Sugar ShockSpeciaal voor het laatst bewaard, het leukste uit deze collectie! De collectie Candy Shock zal namelijk ook twee flesjes pearls bevatten! Witte pearls (Cotton Candy) en roze pearls (Sugar Shock). Pearls zijn ontzettend leuk om caviar nails te maken, maar ook om gewoon los op je nagels te leggen zoals je bijvoorbeeld met rhinestones kunt doen!

‘Candy Shock’ by Catrice is van april t/m half mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De lakken zullen €2,69 per stuk gaan kosten, de pearls zullen €2,99 per stuk gaan kosten!
 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations