dinsdag 26 maart 2013

[Gelnagels] 3x Glitter Luipaard

Soms maak ik een nailart design die zo gewild wordt dat meerdere mensen dezelfde nailart op hun nagels willen. Dit was het geval bij de hoekige french, maar nu ook bij dit glitter luipaard design! Vandaag drie verschillende sets met ongeveer dezelfde nailart!


Mijn zus kwam als eerste met het idee van een luipaard nailart. Ik wilde niet zo'n standaard all over the nail luipaard print en bedacht daardoor een halve glittertip met daarop de luipaard print. Ik gebruikte hiervoor één van de Jolly Jewels lakken van Golden Rose.

Het design op mijn zus haar nagels beviel zo goed dat een aantal dagen erna ik hetzelfde ontwerp nog een keer mocht maken! Altijd leuk om te zien dat een nailart zo goed bevalt! Deze nailart is exact hetzelfde als die hierboven!

Een aantal dagen daarna mocht ik nogmaals dezelfde nailart maken! Alleen dit keer met een andere kleur, in plaats van een blauwe glitter heb ik hier een rode glitter gebruikt. Dezelfde nailart alleen dan net weer iets anders! 

Op deze manier is het trouwens erg leuk om te zien hoe een bepaalde nailart iemand staat. Zo kun je het verschil zien tussen lange vierkante nagels, wat kortere vierkante nagels en ronde nagels. Ook door het verschil qua vorm en lengte kan de nailart net iets anders ogen!

Welke variant vinden jullie het leukst? Blauw of toch rood? 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind de blauwe het mooist, maar dat komt omdat dat een lievelingskleur is... Dit is een nailart die mij ook aanspreekt! Ik ga hem proberen een keer te maken! Moet lukken toch...
  Xxx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide heel mooi, maar die blauwe heeft mijn voorkeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Ik vind ook de blauwe het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations