donderdag 14 maart 2013

Nailart: Triple Colour

Inmiddels hebben jullie hier al een paar Max minisetjes voorbij zien komen. Voor deze nailart wilde ik kennis maken met een nieuw setje kleurtjes en deze met elkaar zien te matchen. Lekker een simpele nailart waarvoor je alleen maar één setje minilakjes nodig hebt! Geen verdere poespas!

Zonder flits
Dit setje bevatte net zoals de andere minisetjes 3 kleurtjes. Roze, paars en blauw. De aparte review van dit minisetje met losse swatches zal deze week nog online komen voor de nieuwsgierigen!


Met flits
Met flits
Ik begon met mijn nagels te lakken in één kleur. Vervolgens lakte ik aan de linkerkant van mijn nagels één streep roze, gewoon met het kwastje van het lakje zelf, deze is klein genoeg! Aan de rechterkant van mijn nagel lakte ik één streep met blauw, ook deze gewoon met het kwastje uit het lakje. 

Daar is je easy peasy supersimpele nailart met drie kleuren! Ik kon me er eerst niets bij voorstellen dat paars en blauw een leuke combi zou zijn, maar achteraf viel het toch best mee! De kleuren matchen leuk met elkaar en dit soort dingen kun je eigenlijk doen met alle minisetjes van de Action! Je kunt er uiteraard ook een andere variant mee maken, denk aan horizontale streepjes of stipjes.

Gaan alle beginnende nailarters nu flink aan de slag? ;-)

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations