zondag 17 maart 2013

Nailart: Stamping French

Gisteren heb ik jullie de review van het derde minisetje van Max laten zien. Ik wilde een klein testje houden met dit minisetje, voor de fun kijken wat je zoal kunt doen met zo'n setje! Zo hebben jullie afgelopen donderdag de triple colour nailart gezien en laat ik jullie vandaag een tweede nailart zien die ik maakte met dit minisetje!

Voor deze nailart maakte ik gebruik van het bubblegum roze kleurtje uit het minisetje. De lak droogde lekker snel waardoor hij perfect is om overheen te stempelen! Wanneer een lakje traag droogt heb ik zelf nooit het geduld om te wachten met stempelen...


Toevallig had ik in de buurt het stempelsetje van Max liggen. Voor deze nailart heb ik dus gebruik gemaakt van de roze kleur en het aparte stempelsetje. Een aantal hebben nogal moeite met deze stempelsetjes, maar zoals je hierboven kunt zien werkt het setje toch wel echt!

Ik heb gebruik gemaakt van het setje met french manicure plate. Dit is een geruite afbeelding die ik met de witte stempellak van Max over de roze lak gestempeld heb. Normaal gesproken zijn french manicure stempels niet zo mijn ding, maar dit keer heb ik het mezelf er vrij goed vanaf gebracht. Op de wijsvinger mist een heel klein stukje stempel, maar de rest ziet er eigenlijk prima uit! Niet slecht voor zo'n cheap ass stempelsetje toch! Hier kun je trouwens de uitgebreide review van het Max stempelsetje terugvinden!

Wat zijn jullie ervaringen met de stempelset van Max?

11 opmerkingen:

 1. Hele aparte combinatie, maar ik vind de stempelsetjes wel erg mooi en goed werken voor de prijs die je ervoor betaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stempelen lukt mij nog steeds niet, maar ik ga dapper door met oefenen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pippi jouw link werkt niet, misschien wist je het al maar ik zeg het maar even :) En wat heb je dit netjes gedaan Sylvia!! Ik stempel die French designs altijd nogal scheef :')

   Verwijderen
  2. Bedankt! Meestal gaat het bij mij ook helemaal scheef hoor, maar dit keer viel het reuze mee!

   Verwijderen
 3. Mij lukt het ook niet, Bij mij is het nagellakje wat meegeleverd moest zijn eruit gestolen. Zou je het stempelen ook met een willekeurig lakje kunnen doen want dan moet ik echt oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt ook met andere lakjes stempelen! Kies dan wel een goed dekkend lakje uit, deze stempelen vaak beter! Wat jammer trouwens dat het stempellakje uit het setje gestolen is, had je dit bij aankoop niet gezien?

   Verwijderen
 4. Je kan met een stempellakje van essence of met een dikker lakje ook prima stempelen en sylvia je heb weer je best gedaan met een mooi resultaat van dien xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations