zaterdag 15 december 2012

[Review] Max Stempelset

Afgelopen donderdag konden jullie in de Instagram post al lezen dat ik bij de Action twee stempelsetjes van Max kocht voor €0,99. Goedkoop dus, maar zou het ook echt iets zijn? Om deze vraag te beantwoorden ga ik vandaag dit product voor jullie reviewen!

De verpakking is strak en zwart. Op de achterkant staat een gebruiksaanwijzing in 6 stappen met daarbij wat verduidelijkende plaatjes, erg handig voor degenen die nieuw zijn in het stempelwereldje. Je begint gewoon met een laagje van een nagellak naar keuze, kies een afbeelding van de stempelplaat, smeer de stempellak op de afbeelding, schraap het met de scraper eraf en stempel de afbeelding op je nagel.


Wat zit er allemaal in het setje? Nou eigenlijk alles wat je nodig hebt om te beginnen met stamping nailart! Een imageplate (er zijn intotaal 3 varianten, twee zijn exacte kopies van Konad plates, deze bovenste plate hebben zij zelf gemaakt) een stempel en scraper en een stempellakje. In het stempellakje zit zo'n 3 ml aan lak.

Zoals je misschien al gezien hebt, de scraper is compleet plastic. Nu is die van Konad van metaal waardoor het scrapen makkelijker gaat maar met een plastic scraper kun je de plaat in ieder geval niet beschadigen. De stempel heeft een klein handvat en is vergelijkbaar met die van Konad.

Maar werkt het nou eigenlijk? Zoals je kunt zien doet dit setje redelijk zijn werk! Ik heb wat lak over de afbeelding gesmeerd en met de plastic scraper eraf geschraapt. Er blijft nog genoeg lak achter in de afbeelding welke dan ook duidelijk terecht komt op de stempel. Ook zie je de afbeelding in zijn geheel dus geen kale plekjes.

Het resultaat. Ik heb de stempel op mijn nagel gebruikt en zoals je kunt zien komt de gehele afbeelding goed over. Wel vind ik deze roze stempellak iets aan de lichte kant, ik heb ook de witte stempellak getest en deze is prima qua dekking! Ook heb ik een paar keer wat afbeeldingen op een papiertje gestempeld, hier zie je hier en daar wat kale stukjes maar dat is meer mijn eigen schuld omdat ik de stempel dan niet goed over het papier gerold hebt. Hoe dan ook, dit setje werkt bij mij prima en is die €0,99 dubbel en dwars waard! 

Wanneer het de eerste keer niet lukt zou ik adviseren om gewoon te blijven oefenen! Gebruik desnoods je stempel/scraper van Konad zelf of een andere stempellak. Ik heb het allemaal getest en bij mij werkte het prima! Ik hoop dat deze review nuttig voor jullie is, mocht het nou niet helemaal lukken kun je je vragen altijd even achterlaten bij de comments dan kan ik je eventueel nog wat tips meegeven!

12 opmerkingen:

  1. Omg hebbe hebbe, dit is echt geen geld voor zo setje. Snel even kijken binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hen ook gereviewd, ik vind hem super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig ben ik dus niet de enige! Heb ook al een hoop slechte gelezen maar moet zelf eerlijk zeggen dat ik er niks slechts aan vond!

      Verwijderen
  3. Zo dat ziet er goed uit voor die prijs zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er goed uit. Vandaag in de Action geweest maar uiteraard lag er niks. Maar ja, er ligt hier nooit wat :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah balen joh! Ik moet wel zeggen dat ik 2 grote Actions in de buurt heb en dat de ene ze ook niet had!

      Verwijderen
  5. Ik kan niet met de plastic scraper omgaan xd de 'overige' lak verdween dus niet... En mijn lakje was door de kwast onbruikbaar xd maar ik vind de plates wel fijn!
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat balen van dat kwasje! Misschien kun je de lak overgieten in een ander potje? Het omgaan met de plastic scraper is idd anders dan met die van Konad maar je kunt uiteraard ook gewoon een andere scraper gebruiken!

      Verwijderen
  6. Had ik toch maar een setje gekocht.. Alleen bijna alle imageplates zijn echt Konad knock offs. En de orginele heb ik al.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @stephanie,
    Klopt, 2/3 zijn Konad Knock offs. 1 Daarvan (M3 geloof ik?) had ik zelf ook al, deze heb ik ook laten liggen. De set hierboven is de enige welke geen konad knock off plate heeft. De french manicure plate van Konad had ik zelf nog niet dus dit setje heb ik wel gekocht va Max. Vind het opzich wel erg jammer dat ze geen originele plates bedacht hebben, was toch leuker geweest als het 3 totaal verschillende plates waren!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Knap gedaan.....ik krijg het niet voor elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations