dinsdag 4 december 2012

Catrice - George Blueney

Een lange tijd is China Glaze mijn favoriete nagellakmerk geweest maar ik moet toch wel bekennen dat Catrice de laatste tijd steeds meer en meer mijn aandacht trekt! Helemaal nu ze steeds met nieuwe lakken met aparte finishes komen! Vandaag ga ik jullie George Blueney laten zien!

George Blueney is een prachtige donkerblauwe nagellak met shimmer. De shimmer is volop aanwezig en overheerst de lak. Persoonlijk vind ik dit erg mooi omdat ik wel van de opvallendere nagellakken hou!


De vernieuwde lakken van Catrice hebben allemaal een wat bredere rond afgesneden kwastje. Hiermee kun je met één streep je hele nagel voorzien van de kleur. Wanneer je wat smallere nagels hebt kan dit soms wat lastiger zijn maar oefening baart kunst!

De dekking van George Blueney is prima. Ik heb twee dunne lagen lak aangebracht op bovenstaande swatches. Deze lak is perfect voor de herfst/wintermaanden en ik denk dat er zelfs met Kerst wat leuks op te maken valt!

Wat is jullie favoriete nagellakmerk?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations