donderdag 6 december 2012

Instagram #34

Maak je maar klaar voor een Instagram post met heel veel kitty pics! De arme stakker is deze week gecastreerd dus verdiende uiteraard wel wat extra aandacht! Voor meer foto's kun je mij volgen via instagram: sylvia_nailartcreations.



Het afgelopen weekend hebben we nog heerlijk gespeeld en geknuffeld voordat maandagochtend vroeg de castratie gepland stond. Hihi, kijk ook hoe dat gekke beest slaapt! Echt in de meest rare posities.

Na Sinterklaas begint natuurlijk meteen de Kerst alweer. Ik ben dus lekker aan de knutsel geweest om wat leuke dingen te maken die ik eventueel kan gebruiken voor lessen op stage. Kerststerren, kerstkaarten en een Kerstman van papier!

Sja ik begin dan wel meteen weer over Kerst, maar eerst was het natuurlijk nog Sinterklaas! Nu hebben wij verder niets gedaan met Sinterklaas (enkel op stage) maar ik heb toch een poging gedaan om pepernoten te bakken. Achteraf waren ze overigens absoluut niet lekker, te lang laten liggen waardoor ze zacht werden.. Oepsie!

Bweh ik heb deze week een bad nail week :(. Beide duimnagels waren ingescheurd, hierboven mijn rechterduim die echt op een hele vervelende plek is ingescheurd! Deze probeer ik nog te redden met de Essence Nail Repair pads. Mijn linkerduim was iets meer richting de tip ingescheurd.

En de volgende dag brak mijn linkerduim dus compleet af. :(. Gelukkig groeien mijn nagels snel dus hoef ik niet al te lang te zitten met dat korte nageltje!

Vlak voor de castratie moest Verschoor nog eventjes de boef uithangen! Op sommige momenten zoals hierboven heeft hij gewoon zooo'n ontdeugende blik!

Toen was het toch écht tijd om meneertje achter te laten bij de dierenkliniek. Ontzettend vervelend gevoel en het duurde heel lang ( 's ochtends om half 9 weggebracht, 's middags om 2 uur pas kunnen ophalen). Maar gelukkig was meneer na de operatie alweer helemaal wakker en happy! Geen slaapdronken katje maar een erg vrolijk knorrend katje!

 Het eerste wat meneer deed nadat hij weer thuis was: rennen naar zijn etensbak! De avond voor de operatie mocht ie al niet meer eten dus meneer had reuze honger!

Dezelfde avond kroop hij meteen alweer onder kasten en de bank op zoek naar speelgoed om mee te spelen. Geen piep van pijn, net alsof hij er niets van gemerkt heeft en er absoluut geen last van had!

Dan nog even terug naar Sinterklaas. Thuis heb ik het verder niet gevierd maar in mijn stageklas, groep 3, natuurlijk wel! We hebben een leuke spelletjesochtend gehad en hierboven heb ik samen met wat andere dames de cadeautjes klaargezet voor ze! Ze waren er ontzettend blij mee, gelukkig maar!

De donderdagen zijn voor mij altijd stagedagen. De woensdag ervoor moet ik dan ontzettend veel voorbereiden. Gistermiddag gaf Verschoor me zo'n blik van: hoezo je les voorbereiden? Ik wil aandacht.. NU! Dus ja, dan laat ik me toch mooi weer een half uur afleiden hè, hihi!

Zo dat waren weer een hoop kitty pics maar goed, wie houdt er nou niet van cute kitten foto's?

2 opmerkingen:

  1. Oh, ik zou me ook laten afleiden hoor. Het is niet alleen leuk maar ook een stukje ontspanning.
    Gelukkig heeft ie helemaal geen last van de castratie gehad. Het stelt ook niet veel voor.
    Leuke foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations