zondag 2 december 2012

Nailart: Curls

De meesten van jullie zijn nu waarschijnlijk druk bezig met een weekend vol Sinterklaas! Ik ben er op dit moment nog helemaal niet mee bezig dus voor vandaag heb ik gewoon weer een nieuwe nailart voor jullie!

Vorige week hebben we een dag gehad waarin het bijna stormde hier in Nederland! Door deze storm kwam ik op het idee een soort van 'winderige' nailart te maken. 


Ik ben de nailart begonnen met het maken van krulletjes. De krulletjes stellen de wind voor, je moet wat fantasie gebruiken voor deze nailart! De achtergrond is lekker donker, deze stelt de somberheid van de storm voor.

De achtergrond kleur is een combinatie van twee lakken, wil je weten welke lakken dit precies zijn? Kom dan morgen terug, dan ga ik laten zien welke lakken ik gebruikt heb! Kortom je hebt wat fantasie nodig voor deze nailart, maar uiteindelijk vind ik het concept best leuk uitgewerkt!

Hebben jullie ook wel eens van die aparte idee├źn voor een nailart of halen jullie je inspiratie van het internet?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations