maandag 31 december 2012

Nailart: Gelukkig Nieuwjaar!

Jawel, dit is hem dan... De allerlaatste nailart van dit jaar! En wat heb ik een hoop ge-art dit jaar zeg! Uiteraard heb ik ook speciaal voor het nieuwe jaar een nailart gemaakt. Kijk je mee naar de laatste nailart van dit jaar?


Dit jaar heb ik voor een compleet andere nailart gekozen dan ik gemaakt heb in 2010 en in 2011. Dit jaar gaan we voor de bling, rhinestones en dan ook véél rhinestones! Maar natuurlijk niet alleen rhinestones. 

Ik ben deze nailart begonnen met Essence - Better Late Than Never een mooi klassiek rood lakje. Daaroverheen heb ik met een Golden Rose flakie lak de tips van mijn nagels voorzien met flakies, je moet ze even zoeken op de foto maar ze zijn toch echt wel aanwezig!

Als laatste heb ik vier kleuren rhinestones gebruikt. Zwarte, paarse, blauwe en zilveren. Deze rhinestones heb ik in de vorm van een nummer geplaatst. Zo heb ik dus op beide handen 2013 gemaakt met de hulp van de rhinestones. Rhinestones kun je aanbrengen met nagellijm of in de natte topcoat leggen. Om de rhinestones zo lang mogelijk te behouden op je nagels is het eindigen met een goede dikke laag topcoat een must. 

Als laatste heb ik eigenlijk nog maar één ding te zeggen:

Gelukkig nieuwjaar! Op naar een mooi nieuw jaar vol nagelplezier, tot volgend jaar!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations