donderdag 6 december 2012

Da Vinci - Nr 403

Op sommige dagen heb ik ontzettend veel zin om een bepaalde kleur nagellak te dragen. Zo had ik gisteren een echte 'blauw' bui. Omdat ik nog wat ongebruikte lakjes had staan zocht ik tussen deze lakken naar een nog niet gebruikte blauw! Ik kwam uiteindelijk uit op dit lakje van Da Vinci. Nr 403!

Nr 403 is een fel blauw lakje met crème finish. Lekker simpel geen extra poespas, best een perfecte kleur voor een blauw bui!


Hoe mooi ik de kleur op mijn nagels ook vond, toch zitten er wat nadelen aan deze lak. De substantie van de lak is bijvoorbeeld ontzettend dun, dit heb ik al eerder ervaren met Da Vinci lakken, erg jammer dat ze allemaal zo zijn! Daarnaast duurde het drogen echt eeuwen naar mijn gevoel!

Ondanks dat de lak erg dun is dekte hij prima met 2 lagen. Een goede sneldrogende topcoat, drydrops of een dryspray doen wonderen voor de droogtijd! Kortom, leuk kleurtje maar de kwaliteit laat iets te wensen over!

Hebben jullie al ervaringen met de lakken van Da Vinci?

6 opmerkingen:

 1. Haha..leuk. Hoe kom je nou aan een blauw bui :-) Had je het koud hahaha...geintje!
  Mijn nagel is er van de week afgescheurd omdat ik stootte dus heb ze nu even ultra kort gemaakt. En aangezien ik echt kleine kleuternageltjes heb :-( kan ik er nu helemaal niet meer op nail arten dus ik ga de komende tijd gewoon even 1 kleur op mijn nagels doen. Is wel eens lekker makkelijk en gauw klaar. Momenteel heb ik een prachtige brons kleur op (in een chinees winkeltje in Spanje gekocht) maar weet nog niet wat er daarna komt. Ik denk een donkerblauwe glitter, uit hetzelfde winkeltje vandaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi nagellak! Het is ook een erg mooi kleurtje voor bv nail art... Ik heb overigens liever een dunne lak dan een dikke lak;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is idd erg geschikt voor nailart! Ik heb liever dikke lakjes, die kan ik dan nog verdunnen! Met die hele dunne lakken is soms niets te doen en meestal dekken ze daardoor slecht. Deze had dat probleem dan gelukkig weer niet!

   Verwijderen
 3. Mooi lakje! Wel jammer van de substantie en droogtijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vivian,

  Haha ja misschien juist wel door de kou! Mijn andere duimnagel is er inmiddels ook af, die was al voor de helft ingescheurd en als ik er nog een keer achter zou blijven hangen zou de boel echt gaan bloeden. Heb hem ook ultra kort nu! Van mijn rechterhand brak opeens mijn middelvinger vanavond af, bummer! Gelukkig niet helemaal dus ga morgen maar weer even de nagels wat korter maken! De kou doet niet veel goeds voor mijn nagels, toch maar weer de arganolie gaan gebruiken. Merk echt duidelijk verschil1

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb gisteren nog 2 da vinci lakken gekocht! Een rode glitter en een mooie rode lak voor de kerst.

  Mooi kleurtje dit! En die sprays enzo heb ik altijd laten staan :o dacht van dat helpt toch niet..
  Ga er binnenkort toch maar 1 halen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations