woensdag 5 december 2012

Nailart: Easy Dots

In de enquête gaven velen van jullie aan dat jullie de afwisseling op Nailart Creations erg fijn vinden! Zo ook de afwisseling tussen de verschillende soorten nailart, zo komen er stempelnailarts voorbij, maar ook makkelijk en moeilijk te maken handgemaakte nailarts. Speciaal voor de beginnende nailarters heb ik voor jullie vandaag weer een easy peasy nailart klaar staan!

De basiskleur voor deze nailart is de prachtige George Blueney van Catrice. Dit lakje hebben jullie gisteren al voorbij zien komen. Naast George Blueney heb ik enkel een witte lak en een dottingtool gebruikt. Heb je geen dottingtool? Neem dan eens een kijkje bij dit artikel om er zelf één te maken!


Eigenlijk is het hele doel van deze nailart het maken van twee cirkelvormen met behulp van stipjes. Hmm, beetje een lastige uitleg maar ik hoop dat jullie het zien!

Het makkelijkste is om een druppeltje witte nagellak op een papiertje te laten vallen en hier je dottingtool in te steken. Heb je dit gedaan? Dan begin je nu aan de linkerkant van de nagel van boven naar beneden in een rondje de stipjes te zetten. Ditzelfde doe je aan de rechterkant maar dit keer begin je halverwege de nagel met stipjes zetten. De foto's leggen het eigenlijk het beste uit! 

Het is natuurlijk 5 december vandaag dus iedereen een prettige Sinterklaas (met natuurlijk een hoop cadeautjes op pakjesavond ;-))!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations