zaterdag 8 december 2012

Stempeltest China Glaze Deel 2

Aangezien de Kerst toch steeds weer een beetje dichterbijer komt heb ik dit keer een Stempeltest met wat geschikte kleuren voor Kerstmis! Nu dus nog even testen of de bovenstaande lakken geschikt zijn om mee te stempelen, dat zou wel erg mooi zijn toch? Glitters, groen en roze!

De lakken van links naar rechts: He's Going In Circles, Spin Me Round, In The Lime Light en Strawberry FieldsDe vier lakken gestempeld over een witte basis:

He's Going In Circles: Hmm er is weinig te zien van deze lak op een lichte basis. Hier en daar zie je wat holografische glitter maar het complete design verdwijnt.
Spin Me Round: Dit lakje heeft hetzelfde effect als He's Going In Circles, ook hier en daar wat glitters maar geen duidelijk design!
In the lime light: Dit is een neon lak en dit zie je tijdens het stempelen wat terug. Het design staat duidelijk op de nagel en is nog best fel door de neon. Leuk effect!
Strawberry Fields: Ook deze stempelt redelijk. De lak wordt iets lichter door het stempelen maar je ziet een duidelijke afbeelding. De combinatie van wit met strawberry fields ziet er best mooi uit!

De vier lakken gestempeld over een zwarte basis:

He's Going In Circles: Het effect is best leuk en glitterig, maar je ziet eigenlijk geen kleur terug! Je ziet wel een afbeelding maar ik zou deze lak niet aanraden als stempellak! Hij is veel mooier als gewone nagellak.
Spin Me Round: Voor dit lakje geldt hetzelfde als hierboven. Geen duidelijke kleur maar wel veel glitter. Ik zou hem persoonlijk niet nog eens als stempellak gebruiken deze lakken zijn overduidelijk alleen bedoeld als gewone nagellak.
In the lime light: Oeh, dit vind ik erg mooi! Het felle neon groen in combinatie met het zwart ziet er super uit, ook zie je een duidelijk design! In the lime light is voor zowel een donkere als lichte ondergrond geschikt om mee te stempelen!
Strawberry Fields: Het effect van Strawberry Fields op zwart vind ik persoonlijk minder. Het design is slecht te zien en de roze kleur komt ook niet terug. Strawberry Fields is geschikt om te stempelen over een lichte ondergrond, niet over een donkere.

Helaas dit keer wat lakken die slechter stempelen, maar nu weten jullie meteen welke lakken je in de kast kunt laten staan op het gebied van stempelen!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations