woensdag 19 december 2012

Kerst Nailart: Braided In Kerstkleuren

Braided nails heb je al eens eerder kunnen zien in dit artikel. Het is een nailart waarin drie verschillende kleuren in elkaar gevlochten worden. Dit keer heb ik een braided nailart gemaakt met kerstkleuren! Rood, Groen en zilver!

Voor deze nailart heb ik enkel drie kleuren nagellak gebruikt, je kunt zelfs de kwastjes uit de potjes nagellak gebruiken. Wil je zelf weten hoe je braided nails kunt maken, neem dan eens een kijkje bij deze tutorial. In ieder geval, de lakken die ik gebruikt heb zijn:
- Essie - Jaq-u-are
- China Glaze - Misletoe Kisses
- Essence - Rock 'n roll


Nagellakken die goed dekken zijn het makkelijkst te gebruiken. Ik wilde perse Misletoe Kisses verwerken in deze braided nails en deze dekt helaas wat minder, in dit geval zul je dan een keer of twee over hetzelfde streepje moeten gaan.

Zo zie je maar weer, je hoeft niet altijd een super ingewikkelde nailart te maken om tijdens de Kerstperiode iets leuks op je nagels te dragen. Deze braided nails zien er erg leuk uit en zijn ook nog eens snel om te maken. Perfect wanneer je niet zoveel tijd hebt dus!

Hebben jullie al ideeën wat jullie met Kerst gaan dragen op je nagels? Ik heb nog genoeg inspiratie dus kom zeker de komende dagen nog even kijken voor nieuwe ideeën!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations