dinsdag 18 december 2012

Kerst Nailart: Let It Snow!

Vandaag de allereerste nailart! Deze nailart is ge├»nspireerd op de vallende sneeuw die hopelijk rond Kerst ons een witte Kerst gaan geven! Tot de tweede Kerstdag komt er iedere dag een nieuwe nailart online die te maken heeft met de Kerst, dit zullen gevarieerde nailarts zijn, soms simpelere en soms wat lastigere! Op deze manier probeer ik voor iedereen iets te maken om zelf inspiratie uit te halen! 

 De allereerste nailart van vandaag is een relatief makkelijk te maken nailart. Het enige wat je nodig hebt is een basecoat, een rode nagellak, een witte nagellak en een sponsje. Ik heb Essie - Jaq-u-are en Max - White (striper) gebruikt.


Ik heb eerst een een deel van mijn nagel gelakt met de rode lak van Essie, je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een andere Kerstkleur te nemen, bijvoorbeeld groen, goud of zilver!

Toen het rode deel compleet droog was heb ik met de witte striper een klein beetje witte lak op een puntje van een schuursponsje gedaan. Met dit puntje ben ik langs de rode rand gaan stempelen zodat het geheel zou lijken op sneeuw. Deze laatste stap moet je erg voorzichtig doen, wanneer je teveel drukt zul je teveel wit krijgen waardoor het effect niet leuk meer is!

Wat vinden jullie van de eerste Kerstnailart?

11 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations