zondag 9 december 2012

Nailart: Stamping Butterflies

Een tijdje geleden plaatste ik een review over de ELF french manicure set. Wanneer ik de set in zijn geheel gebruikte vond ik het geheel wat neppig ogen, daarom heb ik voor deze nailart maar een deel van de set gebruikt! Daarnaast heb ik de french manicure een twist gegeven en voorzien van wat leuke stempels!

Voor de french manicure heb ik enkel een basecoat gebruikt en de witte lak uit de french manicure set. Met de hand heb ik de french manicure gemaakt. Toen dit geheel droog was heb ik de french manicure een twist gegeven met een glitter topper. Dit is Catrice - Godfather of Pearl. Zonder de nude basislak uit de french manicure set ziet het geheel er een stuk beter uit!


Dankzij de nieuwe artikelen, de stempeltest, probeer ik steeds vaker verschillende lakken uit om mee te stempelen. Ik heb maar een kleine selectie aan standaard kleuren qua stempellakken dus wanneer je reguliere nagellakken gebruikt om te stempelen kun je wat originelere kleuren gebruiken!

Ik heb op een lichte en donkere roze lak gebruikt om mee te stempelen. De vlinders komen van één van de nieuwe Essence stempelplates af. De wijsvinger, middelvinger en pinken zijn gestempeld met China Glaze - Flip Flop Fantasy. De duimen en ringvingers zijn gestempeld met Catrice - Raspberry Fields Forever. Door de ringvinger een andere kleur te geven heb ik een accentnagel gecreëerd welke de nailart iets opvallender maakt!

Hebben jullie al reguliere nagellakken uitgeprobeerd om mee te stempelen?

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations