maandag 3 december 2012

MaxFactor - Fantasy Fire

Fantasy Fire is inmiddels een hele hype in nagellakland! Sinds kort is dit lakje verkrijgbaar bij de Etos en rent iedereen er fanatiek naartoe om hem te halen. Ook ik was razend nieuwsgierig en zo doende ben ik gaan kijken bij de Etos. Het eerste wat mij opviel aan Fantasy fire was toch wel het formaat, want pfoeh, wat is dit een ienieminie potje zeg!Zonder basis
Nu komen jullie natuurlijk niet kijken om het flesje van Fantasy Fire te bewonderen, laten we eens kijken naar de swatches! Ik had zelf verwacht dat dit lakje gewoon zou dekken, helaas kun je op bovenstaande foto het tegendeel al zien! Bweh wat is hij verschrikkelijk sheer! Ik vind het zo ontzettend lelijk wanneer je mijn eigen nagels door een lak heen kan zien.. Nee.. zo ga ik hem in ieder geval niet meer dragen! Op bovenstaande swatches heb ik twee vrij dikke lagen aangebracht.

Fantasy Fire is een paars lakje met wat duochrome shimmers. Zo reflecteerd hij soms paars en soms rode shimmer. Het is een erg leuk effect lakje, maar niet zo draagbaar zonder basiskleur.

Met basis
Het is overduidelijk dat Fantasy fire dus niet geschikt is om zonder basis te dragen. Het is dus een echte layerlak die je over andere lakjes kunt aanbrengen. Hierboven heb ik Fantasy Fire aangebracht over 1 laag zwarte crème lak (la femme beauty - ebony). Het effect is super! Ik heb hier maar 1 laagje Fantasy Fire over aangebracht. Je kunt hier duidelijk de rode shimmers zien welke afkomstig zijn uit Fantasy Fire. 

Conclusie: Het is geen goedkoop lakje en ook niet geschikt als gewone nagellak, maar als topcoat is hij ontzettend mooi en bruikbaar over verschillende kleuren! Fantasy Fire is verkrijgbaar bij de Etos en kost €5,05. Let wel op dat de inhoud erg klein is (deze staat niet vermeld op het flesje).

Hebben jullie Fantasy Fire al in huis?

6 opmerkingen:

 1. Er staat mini nail polish op dus dan weet ik genoeg. Is mij te duur voor zo'n klein flesje. Maar het resultaat met een zwarte ondergrond is wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje maar wat mij betreft veeel te duur voor wat je er voor terug krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij dekte die in 4 dunne laagjes perfect. Vreemd dat 2 dikke lagen dan nog zoveel laten doorschijnen bij jouw!
  Ik vond m ook vrij prijzig maar je krijgt er zoveel prachtigs voor terug :P
  Dat kleine potje boeide me trouwens niks, ik maak toch nooit lakjes op haha.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enorm mooi lakje! Wel jammer dat ie zo prijzig is.. ik ga binnenkort eens rondsnuffelen naar mooie glitterlakken voor de kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like it!
  Geeft inderdaad een super mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations