zondag 23 december 2012

Kerst Nailart: Winter Wonderland

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is een wat lastigere nailart die onder andere de spongetechniek bevat. Meestal maak ik een klein lijstje met de gebruikte producten maar omdat er dit keer behoorlijk wat producten gebruikt zijn heb ik er even een foto van gemaakt!

De producten die ik gebruikt heb:

Essence - You belong To Me
Essence - Glisten Up
Da Vinci - Nr 403
Essie - Lapiz of Luxury
Essence - Into The Dark
La Femme Beauty - Fairy Dust
Max - White (Striper)
Dottingtool
Sponsje


 De basis van deze nailart is gesponged met verschillende blauwtinten. Op deze manier heb ik geprobeerd een koude basis. Ik ben begonnen met een laagje You Belong To Me met daarover een laagje Glisten up. 

Na de basiskleur heb ik met een sponsje Da Vinci - nr 403 gesponged over ongeveer 3/4 van de nagel. Vervolgens heb ik Essie - Lapiz Of Luxury gesponged over 1/2 van de nagel en als laatst heb ik essence - Into The Dark over 1/3 van de nagel gesponged.

Nadat de basis met het spongen helemaal klaar was heb ik op mijn ringvingers over de gehele nagel een simpel sneeuwvlokje gemaakt met de witte striper. Op mijn andere nagels heb ik met de witte striper er een dottingtool verschillende stipjes (sneeuw) over de nagel gemaakt. Op deze manier krijg je zo vrolijke Winter Wonderland nagels! Naast dat je deze nagels met de Kerst kunt dragen kun je ze uiteraard ook gewoon maken in de gehele winter periode!

Wat vinden jullie van deze Winter Wonderland?

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations