dinsdag 11 december 2012

I've Got The 'Blues'!

Zo'n standaard french manicure met wit randje is natuurlijk leuk en oogt heel netjes, maar waarom niet eens een wat speelsere french manicure met kleur? Met deze gedachte ben ik met twee kleuren blauw een french manicure gaan maken! Gewoon eens wat anders, waarom ook niet toch?

Als basiskleur heb ik Catrice - Pool Party At Night gebruikt, een mooie donkerblauwe crème lak. Zelfs zonder nailart is dit een prachtige lak om te dragen, ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen of deze nog verkrijgbaar is, maar mocht je hem ergens spotten, ik vind het echt een aanrader!


Omdat ik dus een kleurrijke french manicure wilde maken zocht ik een lichtere blauwe kleur om de look af te maken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Catrice - Up In The Air. De combinatie van deze twee lakken vind ik erg leuk staan! Je kunt eventueel de french manicure ook nog verder uitwerken met een nailart, wie weet dat ik dat nog ga doen!

Dit soort kleurrijke french manicures kun je natuurlijk ook maken met andere kleurcombinaties, denk aan donker/licht roze of misschien wel twee compleet tegenover gestelde kleuren, ook leuk! 

Bij deze daag ik jullie uit om ook een kleurrijke french manicure te maken! Foto's kun je delen via de Facebook pagina!

5 opmerkingen:

 1. Leuk idee. Als mijn nagels weer eens wat langer zijn ga ik dat zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben erg benieuwd! Helaas hebben mijn nagels ook een beetje een winterdipje!

   Verwijderen
 2. Ik heb nu egt een facebook gevoel bij die nagels hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations