vrijdag 21 december 2012

Kerst Nailart: Glitter & Glamour

Zeg eens eerlijk, wie houdt er nou niet van glitter tijdens de Kerstperiode? Gisteren liet ik een wat lastigere nailart zien en vandaag hou ik het simpeler maar met een overload aan glitter en glamour! 

Glitters! Misschien herken je ze al, de lakken die ik vandaag gebruikt heb zijn de Precious Stones lakken van Rimmel. Deze grijze en rode lakken matchen best leuk met elkaar waardoor je een gaaf effect kunt creëren!


Ik heb mijn nagels eerst gelakt met twee lagen Diamond Dust, de grijze glitterlak. Deze lak droogt vrij snel waardoor ik al vrij snel de french manicure met Ruby Crush kon gaan maken. Ik begrijp dat niet iedereen het leuk vind, want het is meteen wel een bom aan glitter natuurlijk maar het is een leuke manier om je nagels te voorzien van een feestelijk tintje!

Ik heb hier gekozen voor een french manicure maar je kunt natuurlijk ook proberen een gradiënt met deze twee lakken te maken, lijkt me ook een erg leuk effect! Ik heb de french verder uit de losse hand gemaakt maar je kunt ook guidelines gebruiken mocht je dat fijner vinden!

Beide lakken zijn van Rimmel en zijn momenteel nog te koop met €2,- korting, de lakken komen uit de Kerstcollectie!

6 opmerkingen:

 1. Glitterbom? Overload? Tuurlijk- maar dat mag toch zeker wel als het een feestdag is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij is dit een beetje too mutch glitter beide lakjes samen. Maar voor de feestdagen is het natuurlijk leuk ;D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf glitter freak dus voor mij kan het. Maar als je er inderdaad niet zo gek van bent kan ik me er iets bij voorstellen dat je denkt: whoa :O! Met de Kerst kunnen glitters in ieder geval altijd!

   Verwijderen
 3. Wauw, wat mooi!
  Waar zijn de lakjes met korting?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze zelf bij de dirx drogist gekocht maar als het goed is zijn ze nu bij de kruidvat met korting!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations