maandag 17 december 2012

Rimmel - Precious Stones (Kerstcollectie)

Afgelopen week kondigde ik op Facebook en Twitter al aan dat ik van plan was een nieuwe nailartweek met het thema Kerst te gaan doen. Jullie ontvingen dit idee met luid gejuich dus bij deze start ik vanaf morgen! Maar dit keer geen gewone nailartweek, nee dit keer ga ik iets langer door! Vanaf dinsdag 18-12 t/m tweede kerstdag (26-12) komt er iedere dag een nieuwe Kerst nailart online! 

Om jullie alvast enthousiast te maken ga ik jullie vandaag eerst twee lakken uit de nieuwe Kerstcollectie van Rimmel laten zien! Ik kan jullie alvast verklappen dat dit de eerste keer is dat ik onder de indruk ben van Rimmel lakken!

Diamond Dust


Het eerste lakje is Diamond Dust een mooie grijze glitterlak. Een groot voordeel is dat dit een dekkende glitterlak is dus geen basiskleur nodig heeft. Hierboven heb ik 2 lagen Diamond Dust gebruikt voor een dekkend resultaat. De glitters in de lak zijn groot klein en sommige holografisch. Superleuk!

Ruby Crush
Ruby Crush is het tweede lakje. Dit is een ontzettende mooie glitterrode nagellak. Deze nagellak bevat hele fijne en wat grovere rode glitters, daarnaast zitten er ook wat grotere zilveren glitters in. Ook deze lak dekt met 2 lagen. 

Conclusie: Ik vind dit beide prachtige lakken! Bij het aanbrengen is het wel handig om te werken met wat dikkere lagen die je goed moet verspreiden over de nagel anders heb je meer lagen nodig om de lak dekkend te krijgen. De lakken drogen erg snel maar laten wel een 'grind' gevoel achter op de nagels, met een dikke laag topcoat kun je dit voorkomen. De lakken zijn op dit moment in de aanbieding en kosten €4,99 ipv €6,99. Mocht je ze dus nog willen kun je ze nu scoren met €2,- korting!

Vanaf morgen dus iedere dag een nieuwe Kerstnailart, hopelijk hebben jullie er zin in, ik in ieder geval wel!

15 opmerkingen:

  1. I've never tried out any Rimmel polishes before, but I might have to! Diamond Dust looks beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Personally i'm not a big Rimmelfan. Most of the time the polishes have regular colours and are pretty overprized but I really love these precious stones polishes! You would definitely not regret buying these 2!

      Verwijderen
  2. Wauw mooi hoor! Ik heb ze pas wel in de winkel gezien maar vond ze een beetje duur! Nu er 2 euro korting opzit ga ik er toch over na denken! Ze zijn echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond €7 idd ook wat prijzig maar die €5 vond ik ze wel waard!

      Verwijderen
  3. Ik hou niet zo van glitters, dus ik laat deze lakjes liggen. Maar ze zijn wel heel erg feestelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ze ook, en inderdaad ze voelen echt als een grindpad aan op je nagels. Maar ach dan maar een extra laagje topcoat. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleurtjes.
    Deze kleurtjes zal ik in mijn achterhoofd houden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi die glitterlakken, wel heel moeilijk om af te krijgen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey, nieuwe lay-out! Leuk!
    Ik heb de lakjes helaas niet kunnen krijgen, ik vind ze wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nieuwe layout? Hihi weet van niets! De site heeft wel een ander mobiele thema misschien dat je dat zag? Jammer dat je ze niet hebt kunnen krijgen, misschien komen ze nog terug?

      Verwijderen
  8. die grijze lak wil ik.. Had ik een etos bon, was die daar uitverkocht. en im not sure of die lak wel €7,- waard is dus ik vertik het om hem bij de kruitvat te kopen!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als het goed is is de lak deze week in de aanbieding bij de kruidvat, ook voor 5!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations