maandag 10 december 2012

Miss Sporty - Nr 030 (Metal Flip)

Op zoek naar de nieuwe kerstcollectie van Rimmel kwam ik het schap van Miss Sporty tegen. Mijn oog viel op een aantal nieuwe duochrome lakken. Miss Sporty heeft sinds kort drie duochrome lakken uitgebracht welke deel uitmaken van de Metal Flip collectie. Nr 030 is hier één van, de swatches van dit lakje ga ik jullie vandaag laten zien!

Nr 030 (argh, zo jammer dat de lakken nog steeds geen namen hebben!) is een duchrome lakje welke  soms paars soms blauw en soms groen uitslaat. Op de swatch hierboven kun je het blauwe en paarse al wat zien. In het zonlicht is het effect veel mooier om te zien, maar helaas is er rond deze periode geen zonnetje te bekennen!


De lak heeft een breed kwastje waardoor je met één veeg je hele nagel kunt lakken. De dekking van de lak vind ik iets minder, hierboven heb ik drie laagjes gebruikt voor een dekkend resultaat. De lak zelf op de nagels vind ik wel weer erg mooi staan dus die 3 laagjes heb ik er wel voor over!

Deze lak van Miss Sporty kost €1,99. Ik heb hem zelf gekocht bij de Dirx Drogist, maar ook de Etos verkoopt deze lakken. Misschien ook leuk om te weten, Rimmel heeft een dupe van dit lakje die iets meer paars is. Mocht je nog een leuke duochrome zoeken kun je dus zowel bij Miss Sporty als bij Rimmel in het schap kijken!

Wat vinden jullie van dit duochrome lakje van Miss Sporty?

6 opmerkingen:

 1. Ik had ze nog zien liggen, volgende keer neem ik ze denk ik mee!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lakje! Wel jammer van de dekking. Ik ga morgen sowieso kijken naar Miss Sporty lakjes vanwege de aanbieding bij de Etos: 3 lakken voor €4,-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben ze wel, je moet gewoon naar de misssporty website gaan. Daar staan alle lakjes en als je op een nummer klikt, dan zie je de naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag ze laatst maar was blut... Mooi lakje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Wendela Graat,

  Wat vreemd dat ze op de potjes dan een nummer vermelden! Ik ga niet elke keer op de website zoeken naar de naam haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations