maandag 24 december 2012

Kerst Nailart: Glitter Santa!

Nog één dagje voordat het de eerste Kerstdag is, hebben jullie allemaal al plannen gemaakt? Natuurlijk heb ik ook op de dag vóór Kerst weer een leuke Kerst nailart voor jullie gemaakt!

Omdat ik Rimmel - Ruby Crush echt een prachtige Kerstlak vind heb ik hem vandaag gebruikt om deze nailart mee te maken. Deze nailart bestaat weer uit een accentnagel. De ringvingers hebben het gezichtje van de Kerstman! 


Ik vond de nailart zelf iets te druk worden wanneer ik op alle nagels een Kerstman zou maken, om de nailart wat rustiger te houden heb ik daarom alle overige nagels gelakt met Ruby Crush. De basis van de kerstman is een lichtroze lak van Paris Memories - Nr 207.

Met een rode, witte en zwarte striper van Max (action) heb ik de Kerstman gemaakt. Eerst de witte baard en de rood/witte muts. Toen het rode neusje en de rode wangetjes van de Kerstman met een dottingtool. Als laatste heb ik ook met een dottingtool de oogjes gemaakt, het zwarte mondje is weer gewoon gemaakt met een striper. Je kunt ontzettend veel variaties bedenken op deze nailart, bijvoorbeeld op alle nagels een Kerstman of alle 10 de nagels een ander design geven (de afgelopen week is er genoeg aan Kerst inspiratie online gekomen!). Ook zou je hem kunnen combineren met een mooie french manicure, opties genoeg! :).

Hebben jullie al zin in Kerst? 

3 opmerkingen:

 1. Jaah! Ik heb zin in kerst :)
  Ik heb die Rimmel kerstlakken ook gekocht :D kei mooi! Heb nu een klein deel van mn nagel de Diamond dust gebruikt :)

  Mooie nailart deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi die Rimmel lakken zijn echt prachtig he! Ik betrap mezelf erop dat ik ze nu best vaak gebruik! Bedankt voor het compliment!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations