zondag 5 augustus 2012

Nailart: Braided Nails

Via Instagram liet ik al een korte sneak peak van mijn braided nails zien. Op die foto heb ik een filter geplaatst, zodat het toch nog een beetje een verrassing is hoe de kleuren er in real life uitzien. Vandaag ga ik jullie dus de braided nails laten zien. Nogmaals bedankt Marieke voor de leuke tip!

I already showed a sneak peak of this nailart on Instagram. I used a filter on that picture so there would be something left to guess. Today I will show this nailart here on my blog, the braided nails! Again, thank you so much Marieke for this tip!

De bedoeling van braided nails is eigenlijk het laten lijken alsof de nagellak in elkaar gevlochten is. Je kunt dit met zo ontzettend veel kleurcombinaties doen! Ik heb het hier met een zilveren, een groene en een roze nagellak gedaan.

The meaning of braided nails is acting like the nailpolish is braided on your nails. You can make this nailart with every combination you like! I did it with a silver polish, a green polish and a pink polish.

Bij deze nailart is het handig wanneer je gebruik maakt van goed dekkende lakjes. Lakken die sheer zijn werken niet, deze laten de andere kleur doorschijnen waardoor het geheel niet mooi wordt.

When you want to make this nailart it's a good tip to use opaque polishes. It's useless to try this with a sheer polish, this doesn't work.

De lakken die ik in deze nailart gebruikt heb zijn: NYC - Prospect Park Pink (roze),  Fogan - nr 08 (groen) en Essence - Rock 'n Roll (zilver). Benieuwd hoe je deze nailart zelf kunt maken? Kom dan zeker morgen even terug voor een step by step tutorial waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij deze nailart zelf kunt maken!

The polishes I used in this nailart are: NYC - Propect Park Pink (pink), Fogan - nr 08 (Green) and Essence - Rock 'n Roll (silver). Curious how you can make this nailart yourself? Make sure to come back tomorrow for a step by step tutorial!

Wat vinden jullie van deze nieuwe trend van braided nails? / What's your opinion about this new braided nails trend?

8 opmerkingen:

 1. Die is leuk! Volgens mij heb ik dezelfde techniek gezien bij Cutepolish? Je hebt het super leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou er wel van, alhoewel... van welke nailart niet hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit echt fantastisch!! Ik zal morgen zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg tof! Ik ben benieuwd naar de tutorial :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk zeg. Heel apart. Ik zal zeker morgen even kijken hoe je dit doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Myfantasticnails,

  Ik geloof dat het Cutepolish was ja? Ik werd erop getipt via Marieke, ik kijk zelf namelijk zelden op youtube. Ik denk overigens dat er wel meer braided nails ronddwalen op youtube! Het blijkt een nieuwe trend te worden in nagelland!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations