zondag 26 augustus 2012

Nailart: Flower Pattern

Bij de nailart van vandaag heb ik nog steeds een beetje mijn twijfels. Op mijn nagels zag de nailart er best leuk uit maar nu ik de foto's terugzie begin ik toch een beetje te twijfelen! Maar ook ik maak wel eens iets wat minder leuk of minder goed gelukt is en ook dit mag gewoon gezien worden. Wie weet kan een ander dan iets nog leukers van mijn idee maken, you never know, en misschien vind jij deze nailart wel leuk!

I'm still doubting about today's nailart. It looks fine on my nails in real life but now I'm seeing the pictures I'm doubting if I do like it. But everyone, including me sometimes make something which isn't nice, so I'm not covering that! Who knows, maybe there is someone who can make something nicers of my idea, or you do like this nailart!

Als basiskleur heb ik het mooie roze holografische lakje Smooth van Teeez gebruikt. Deze nailart is een combinatie van handgemaakt en stamping nailart, maar je kunt uiteraard ook de nailart compleet met de hand maken. Ik heb de bloemetjes gestempeld maar je kunt ze dus ook zelf maken met behulp van bijvoorbeeld een dottingtool.
For the basecolour I used the nice pink holo polish Teeez - Smooth. This nailart is a combination of handmade and stamping nailart, but ofcourse you can make this nailart completely by hand too. I stamped the flowers, but you can make the flowers with a dottingtool too.

Ik heb met een groene striper wat takjes gemaakt, vervolgens heb ik met een stampingplate en Konad - white de bloemetjes gestempeld, ik denk achteraf dat de bloemetjes zouden zijn als ik ze zelf met de hand had gemaakt, maar ik wilde graag een combi van stempelen en handgemaakt doen. In het hart van de bloem heb ik met een gouden glitterstriper een stipje gezet. 

With a green striper I made some branches, up next I stamped some flowers from a random stampingplate and Konad - White. Now I'm thinking that the flowers would be more pretty when I made them by hand, but that's now, I wanted to make a nailart with the combination of handmade and stamping. In the heart of the flower I painted a dot with a golden glitter striper!

Wat vinden jullie van deze nailart? Willen jullie hier een tutorial van zien? Ik heb wel een tutorial gemaakt maar aangezien ik nu twijfel over deze nailart weet ik niet of jullie de tutorial ervan wel zo leuk vinden. 

What's your opinion about this nailart? Do you want to see a tutorial? I already made the tutorial but because i'm doubting, I don't know if you would like to see it! 

8 opmerkingen:

 1. Ik denk dat als je een donkere groene kleur had gebruikt het iets beter was geworden. Verder vind ik het idee wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat als je een donkere groene kleur had gebruikt het iets beter was geworden. Verder vind ik het idee wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Maris,

  Misschien was dat inderdaad wel beter geweest! De groene kleur die ik nu gebruikt heb dekte helaas ook niet al te goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het idee echt super leuk! mss volgende x een iets dunner kwastje gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ jennifer,

  Ik heb hier al een striper (dus het meest dunne kwastje wat ik in huis heb :P) gebruikt, heb me alleen vergist in de dekking. Meestal dekken stripers prima met 1 laag, hier moest ik helaas nog 3x over het lijntje heen waardoor inderdaad het lijntje heel dik wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch een leuk idee om stempelen met 'de vrije hand' te combineren. Idd het groen mocht mss iets donkerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations