donderdag 16 augustus 2012

Instagram #18

Ook deze donderdag weer zoals iedere donderdag, de Instagram post! De instagram posts zijn de persoonlijke artikelen die iedere week voorbij komen. Deze week heb ik weer flink wat foto's gemaakt, ik heb voor dit artikel dus een kleine selectie gemaakt, wil je mij persoonlijk volgen via Instagram? Dat kan: sylvia_nailartcreations!

Just like every other thursday, another instagram post today! The instagram posts are the personal posts on my blog. I made quite some pictures this week, so I made a small selection. If you want to see all my pictures you can follow me on instagram: sylvia_nailartcreations!

Ook al ben ik geen make-up junkie, toch gebruik ik dagelijks make-up. Zie hierboven mijn euhm flink toegeslagen every day producten. Behoorlijk wat pan en het oogpotlood is sja, bijna niet meer te slijpen?

So i'm not a make-up junk, but I do use make-up every day. Well look at my daily products, there are a lot of pans out there! So my eyeliner, well I can't sharpen it anymore.

Arganolie is op dit moment echt mijn holy grail. Ik heb deze week twee keer keihard mijn nagels gestoten, normaal gesproken zouden ze dan meteen afbreken. Dankzij de arganolie is alles nog intact, geen scheurtje of breuk meer gehad sinds ik het gebruik! Zaterdag mijn uitgebreide review!


Arganoil is my holy grail at this moment. I bumped my nail twice this week very hard. Normally they would've been broken, but this time, not tear, no broken nails! Since I'm using this oil my nails stopped breaking, splitting and tearing. This saturday you can expect my review of this product.

Zo'n twee maanden geleden kocht ik bij de primark deze kettinghanger voor zo'n 2 euro. Wat een topding, ik hang er al mijn kettingen aan, zo kan ik meteen zien welke kettingen ik heb en wat die ik dag om wil. Aanrader!

Like two months ago I bought this jewelryrack at Primark for like 2 euros. Love this thing! It holds all my necklaces, I can see all of them so picking one out is way easier when they're not tied up into each other.

Aparte wolken! Ik ben echt aan het genieten van dit lekker weer hoor, jullie ook? 

Strange clouds! I seriously love this warm weather, are you enjoying it too?

Blacky deed deze week aan opgestaan, plaats vergaan. Elke keer wanneer ik opstond, jawel zat mevrouw op mijn stoel!

Blacky thought she was very funny this week. Every time when I left my chair behind, she sat on it.

Van mijn natural nagels, hop naar een klassieke french manicure. Staat toch veel beter dan die naaktheid hè?

From my natural nails into the classic white french manicure. Looks way better than my naked nails don't they?

Wij hebben een lekker groot grasveld voor de deur. Met warm weer ga ik lekker samen met stampertje op het gras liggen. Ik lig dan half in de schaduw half in de zon, zodat Stamper in de schaduw kan spelen. Maar mijn gekke konijn vind het veel interessanter om boven op mij te klimmen in de felle zon. Gek beest, maar goed zo heeft ze even lekker de ruimte om te rennen en spelen!

We have a large field of grass at my house. When it's hot, I go outside lying on the grass with my rabbit. Half in shade half in sun, so Stamper can play in the shade. Well she likes playing on my back way more than playing on the grass. Ah well it's a funny sight to see a rabbit walk over somebody, she likes it and she can play with more space this way!

Blacky kan soms echt heel eng staren, zie hier! Kun je je voorstellen dat ze 's nachts ook zo eng naar je staart? Ik word daar echt wakker van hoor als dat beest me weer zo eng aankijkt haha!

Blacky can look at you very angry. So she does this in the middle of the night too, she just keeps staring at me. I always wake up when she does this, it's pretty scary to see 2 big eyes when you were sleeping!

Kijk wat ik terugvond in mijn stash! Wat een oldies, lakjes uit de hele oude collectie van Catrice! Deze waren er nog voordat de potjes compleet vernieuwd waren, ze zijn zeker al zo'n 2 à 3 jaar oud. Verassend genoeg zijn ze allemaal nog dun en prima bruikbaar!

Look what I found in my stash! What an oldies! These are very old Catrice polishes, before they completely changed their assortment. So they're like 2 or 3 years old already. They are all still thin and usable!

Afscheid nemen van stripers. De meeste maak ik schoon en gebruik ik opnieuw, maar deze stripers waren echt niet meer te redden. De kwastjes stonden compleet krom en de haartjes sprongen alle kanten op, hier kun je dan gewoon echt niets meer mee. Inmiddels liggen ze ergens op de vuilnisbelt.

Say goodbye to some stripers. Most of my old stripers are good for a recylcing, I clean them and put new polish in it. But these ones all had bended brushes, so I couldn't safe them or give them a second life. 

Iemand tips voor een dupe van dit lakje? Ik zie een tripje China niet zo zitten om een dupe te halen en mijn oma wilt graag zo'n zelfde lakje. Ik ben dus hard op zoek naar een goede dupe, tips zijn welkom :).

Anybody who has a good tip were I can find a dupe of this polish? My grandma fell in love with this colour, but I'm not going all the way to China to buy this one :P. So if you know a dupe, tell me!

Als afsluiter nog een leuke foto van het hondje van mijn opa en oma! Het is echt zo'n cutie, echt een circushondje. Zoals hij hier tegen de deur aan staat kan ie ook rechtop staan, echt gewoon 10 minuten lang kan hij dus op zijn twee achterpoten staan! Het is soms net een mens die gewoon rechtop staat haha!

And i'm closing this post with a picture of my grandma/grandpa's dog! He's such a cutie, look him standing! By the way, this dog can stand on his two behind legs without something to lean on. He can hold it for like 10 minutes, sometimes it's just a human who walks on two legs!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan de afgelopen week? / Did you do nice things last week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations