zaterdag 11 augustus 2012

Top 5 Nailpolishes I Don't Like

Eigenlijk schrijf ik altijd over lakken die ik mooi vind, ja heel soms komt er een lakje voorbij die ik zelf niet zo geweldig vind, maar die ik toch de moeite waard vind om te laten zien. Maar laten we eens eerlijk zijn, iedereen heeft toch wel zo'n miskoop op nagellak gebied? Lakken die er mooi uitzien maar je eigenlijk helemaal niet staan, of die jij zelf gewoon lelijk vind? Ja ook ik heb die. Vandaag ga ik jullie een top 5 laten zien met lakken die ik afschuwelijk vind, ja ik ga het gewoon zeggen, ik vind ze zelfs lelijk! Ik heb niet een specifieke volgorde, dus ik laat de lakken gewoon in willekeurige volgorde zien van links naar rechts!
Maybe you noticed it, I'm a big fan of almost every colour of nailpolish, I like most of the colours and polishes. But everyone has those polishes they just shouldn't buy, including me. So I've picked out my 'should not have bought' polishes, I'm just going to say it but above polishes are horrible for me! Today I will show you a top 5 of polishes which I don't like, or actuallly hate. I don't have a special 1-2-3 order for these polishes so I will show them from left to right randomly.
Hier heb ik de lakken aangebracht op een nagelwiel. Even snel van links naar rechts: Essence - Jungle Drum, WIC - Montreal,  Essence - Love peace & purple, Essence - Very Diva, Primark - Dark Brown. Eigenlijk heb ik één kleur die ik gewoon niet mooi vind, je hebt het al gezien, het zijn bijna allemaal bruine lakken. Ik heb iets met bruin, ik vind het niet mooi en het staat mij ook gewoon niet!

I applied the polishes from left to right on this nailwheel. From left to right: Essence - Jungle Drum, WIC - Montreal,  Essence - Love peace & purple, Essence - Very Diva, Primark - Dark Brown. You've already seen it, they're almost all brown, I just hate brown colours, they don't look nice on me!
 Duim: Essence - Jungle Drum, de kleur is veel te donker naar mijn smaak, toch gebruik ik dit lakje regelmatig, maar dan voor nailart. Als basiskleur of als gewone manicure? Absoluut niet!
Wijsvinger: Wic - Montreal, bij dit lakje is het niet zozeer de kleur die ik niet mooi vind, maar de finish. Zo sheer! Ook dit lakje ligt in een hoekje bij mij, niet zo mijn ding.
Middelvinger: Essence - Love Peace & Purple, dit lakje komt uit de YouRock collectie. Ik kocht deze omdat iedereen er gek op was, het is een dupe van Chanel - Paradoxal. Hmm dat kan misschien wel zo zijn, maar dit is niet iets wat ik mooi vind!
Thumb: Essence - Jungle Drum, this colour is way to dark for me, although I do use this polish sometimes. I'm using it for nailart, cause this brown is a perfect brown for nailart. But for a regular manicure? Hell no!
Index: Wic - Montreal, it's not the colour I hate, but the finish. Argh sheer after three layers? Pff what a bummer. Nope don't like this one either.
Middle: Essence - Love Peace & Purple. Bought this one because it was a dupe of Chanel - Paradoxal. Well it didn't turned out to be my colour..
Ringvinger: Essence - Very Diva. Dit lakje is eigenlijk een hele donkerrode die na twee lagen gewoon donkerbruin wordt. De donkerrode kleur vind ik mooi maar doordat dit lakje veel lagen nodig hebt wordt de kleur erg slordig en donker. Je ziet ook veel vlekken in de lak.
Pink: Primark - Dark Brown. Ook deze kleur staat mij gewoon niet, de finish vind ik niet mooi. Ik heb niets goeds te vertellen over deze lak eigenlijk?

Ringfinger: Essence - Very Diva. This polish is actually dark red. But it's not opaque with 1 layer so I have to use 2. With 2 layers it's just a brown polish. It has bold spots everywhere. No don't like it!
Pinky: Primark - Dark Brown. This is just a colour I don't like. Don't like the finish either. Can't tell anything what I like about this polish!

Hebben jullie ook miskopen? Welk lakje is jullie toppunt qua miskoop? / Do you have polishes you don't like? Which polish do you hate the most?
  

21 opmerkingen:

 1. Hmm ik vind het opzich wel mooie kleuren, maar als het je ding niet is, is het gewoon je ding niet^^ Ik heb eigenlijk nog niet echt miskopen gehad tot nu toe,.. misschien omdat ik het van sommige nagellakjes ook gewoon niet toe wil geven dat ik ze wat minder vind.. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi het duurde bij mij ook een tijdje voordat ik wilde toegeven dat ik het niet mooi vond!

   Verwijderen
 2. I think the two on your middle and pinky actually do suit you. But it's always a thing about personal preference too. Not sure I have polishes I don't like/hate. I rememberh hating most of my old essence polishes... those from 2008 and earlier. The quality was horrible. I used to love p2 back then. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Those very very old Essence polishes were horrible. Glad that they're much better now! Too bad we can't get p2 out here. I've read a lot of good stories about that brand!

   Verwijderen
 3. Ik vind ook wel leuke kleurtjes.. Maar ik betitel de kleur bruin nu al een veilige kleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik heb dus nooit iets met bruin gehad. Kan er ook echt niets leuks mee verzinnen...

   Verwijderen
 4. Mss dat je ze wel leuk vind als je er een glitterlakje overheen doet, of een flakie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb eigenlijk al vanalles geprobeerd maar de kleuren blijven te donker naar mijn smaak!

   Verwijderen
 5. Is die van Herôme niet mooi over een ander lakje heen misschien, omdat hij zo sheer is? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lk ga het eens proberen, maar ik denk dat de kleur niet echt mooi wordt.

   Verwijderen
 6. Het zijn ook niet echt mijn kleuren geloof ik, alhoewel ik die bloedrode wel mooi vind. Lekker gothic, maar ja, dan moet ie wel bloedrood blijven en niet bruin worden na een aantal lagen.
  Wat bedoel je nou ook alweer met sheer, dat er glimmertjes in zitten toch? Dat vind je bij deze lak te veel dan ofzo? Misschien is ie wel leuk als je hem over een andere kleur heen lakt? Ja, ik zeg ook maar wat hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een lakje is sheer wanneer je je eigen nagels na 2 a 3 lagen nog steeds door de lak heen kunt zien!

   Verwijderen
 7. Ik vind je middelvinger en je pink wel erg mooi^^ Ik hou van bruin/grijze kleurtjes.
  Als je ervanaf moet... haha

  Al vind ik wel dat WIC echt heel erg slecht is voor de prijs... Het ziet er niet uit (sorry!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoeft geen sorry te zeggen hoor! Ik ben het met je eens. Gelukkig heb ik hem zelf gehad maar ik zou nooit 7 euro neerleggen voor deze lak!

   Verwijderen
 8. Ik vind de kleuren prachtig en vind het je ook goed staan! Maar smaken verschillen, ik draag ook bepaalde kleuren niet, gewoonweg omdat ik er niet zo van hou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad, smaken verschillen. Sommige houden bijv niet van rode lak terwijl ik daar zelf helemaal gek van ben! Wat jij met bepaalde kleuren hebt, heb ik met bruin!

   Verwijderen
 9. Ik vind het eigenlijk wel mooie lakken XD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook niet helemaal mijn ding, die eerste (die van WIC) vind ik overigens wel mooi! De rest vind ik niet mooi, ik heb zelf ook weinig lakjes van die kleur.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations