vrijdag 31 augustus 2012

Fogan - Nr 15

In het begin van deze week was ik er heilig van overtuigd dat de zomer er nu wel zo'n beetje zou opzitten. Toch hebben we nog kunnen genieten van wat mooie dagen, wanneer het buiten lekker weer is grijp ik toch alweer snel naar zo'n zomers nagellakje. Deze zomer ben ik helemaal gek geworden op mintkleurtjes, toevallig lag er nog een ongebruikte van Fogan. Hoog tijd om deze eens te testen!

At the beginning of this week I really thought summer was over, though we still had some beautiful sunny days this week! When it's nice weather outside I'm always looking for a nice colour nailpolish, this summer I completely fell in love with minty colours! Well I still had an untried mint polish by Fogan. Let's try this one!

De kleur is mint en ik vind hem zelf echt gorgeous! De finish is creamy maar dat past ook wel bij een mint lakje. De strepen die dit lakje daarentegen achterlaat vind ik persoonlijk wat minder.

This is a mint polish and the colour is absolutely gorgeous! The finish is creamy, I've never seen a mint polish with a glitter finish by the way? I'm happy with the colour, but not so happy with the streaks this polish makes on my nails.

Bij dit lakje is het echt de lak zelf die streperig is, het kwastje is namelijk hetzelfde als bij de andere Fogan lakken. De lak droogt wel erg snel, wat weer erg voordelig is.

With this polish it's really the substance which leaves streakes. The brush is exactly the same as the other brushes from Fogan polishes. The polish dries very quickly, a good point!

Op bovenstaande swatches heb ik drie lagen lak gebruikt. Ik dacht dat met een derde laag de strepen wellicht weg zouden trekken maar helaas was dit niet het geval. Misschien dat ik hem eens probeer over een witte basiskleur die niet streept, mijn eigen nagels hebben ook natuurlijke groeven dus wellicht dat dit een extra oorzaak voor de extreme strepen is! We gaan het gewoon eens proberen! :)

I used 3 layers of polish on above swatches. I thought the streaks would dissappear if I applied an extra layer, unfortunately this wasn't. Maybe I'm going to try this polish over a white base which doesn't streak, my natural nails have some streakes in it so maybe this is the problem with these extreme streaks! We'll just give it a try cause I love this colour!

Hebben jullie dat ook wel eens dat je een kleur zo mooi vind, maar hem bijna niet gebruikt door de strepen die de lak achterlaat? 

Have you nice colours nailpolish which you don't use often because it's a streaky polish?

5 opmerkingen:

 1. leuk en mooi kleurtje, wel jammer van die strepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het heeft helemaal niks te maken met deze review maar ik heb nu alles bekeken wat er op je blog staat dus ik ben nu helemaal bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi wat gaaf! Hoe lang heb je daar over gedaan, 2,5 jaar aan artikelen doorlezen?

   Verwijderen
 3. Ik heb ze niet allemaal doorgelezen hoor. Zeker de reviews van de verschillende lakken was ook meer plaatjes kijken en als ik dan een super mooie kleur zag ging ik lezen. Maar ik ben wel ieder bericht langs gegaan zeg maar. En zeker de nail arts of andere informatie heb ik wel gelezen. En je hebt over het algemeen geen ellenlange berichten dus dat leest makkelijk weg. Maar ik zal de komende tijd best nog berichten weer opnieuw bekijken omdat ik wat wil weten. Als ik iets moois zie en zou willen aanschaffen kijk ik altijd eerst even hier of jij er al wat over geschreven heb. En er zijn alweer dingen die ik wil aanschaffen maar ik heb nu in 1x best al wat geld uit gegeven aan lakjes en andere dingetjes op nagel gebied dat ik even rustig aan moet doen. Maar ik ben erg tevreden over jou blog. Ga zo door zou ik zeggen *thumps up*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor het superlieve compliment! Zo'n nagelhobby kost inderdaad best veel geld, maar als je eenmaal wat in huis hebt zijn de mogelijkheden eindeloos! Ik probeer inderdaad de artikels allemaal een beetje compact te houden, als het te lang wordt haken de meeste af, moet ook zeggen dat ik zelf ook afhaak als iemand een km lang artikel typt haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations