donderdag 23 augustus 2012

Nailart: Simple Palmtrees

Een tijdje terug liet ik jullie een palmboom design zien met de bijbehorende tutorial. Aangezien ik de laatste tijd de vraag krijg of ik ook leuke designs heb voor kortere nagels, besloot ik een simpele versie van de palmboom nailart te maken, geschikt voor korte nagels!

A while ago I showed you this palmtree design with this tutorial. Lately I recieved lots of questions if I have nailart design for shorter nails too. So I decided to make the palmtree design into a design which would fit on short nails!

Omdat ik zelf geen korte nagels heb, heb ik de nailart gemaakt op de nagels van mijn moeder. Zoals je ziet is dit dus een makkelijkere versie van de palmbomen, omdat de achtergrond van de originele nailart bestaat uit 4 kleuren is dit lastiger te doen op korte nagels, daarom heb ik hier voor een leuke felle oranje basiskleur gekozen. De basiskleur is Fogan - nr 17.


Because I don't have short nails myself, I made this nailart on my mums nails. As you can see this is the easy version of my original palmtree design. The original design had 4 background colours, when you have shorter nails this is pretty hard to do. That's why I choose a bright orange as my background. The basecolour is Fogan - Nr 17.

De palmbomen heb ik op dezelfde manier gemaakt als in de tutorial, ook met de zwarte striper van Fogan. Vervolgens heb ik het glitterlakje van Misa (Disco Queen) gebruikt, ik heb de tips van de nagel gelakt met het glitterlakje om zo een breed strandje te creƫren.

I painted the palmtrees the same way as I did in the tutorial, also with the black fogan striper. Up next I painted the beach with the glitter polish by Misa (Disco Queen). I painted the complete tips with the glitter polish so the beach would be a little bit wider. 

Op deze manier heb je dus een leuke nailart voor korte nagels! Speciaal voor degenen met korte nagels: Gaan jullie het op deze manier uitproberen? 

Now you have a nailart for short nails! A question for everyone with short nails: Are you going to try this design out?

7 opmerkingen:

 1. Nou, dat is toch hardstikke leuk hoor. Heel zomers, ook als je korte nagels hebt *thumps up* :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze nail art is echt mooi :)
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Versatile Blogger Award aangezien ik je blog echt leuk vind! (meer info op mijn blog)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tag! Volgens mij heb ik m al eens gekregen, maar ik ga alsnog ff je blog checken!

   Verwijderen
 3. Hij is leuk geworden!
  Handig voor mij op dit moment korte nageltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, erg zomers. En idd, niet iedereen heeft lange nagels. Goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd niet iedereen heeft lange nagels! Zo af en toe een nailart idee speciaal voor kortere nagels is ook leuk!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations