vrijdag 3 augustus 2012

Instagram #16

Een dagje later dan verwacht, maar uiteraard heb ik deze week ook gewoon weer een persoonlijk artikel voor jullie! Omdat foto's meer zeggen dan 1000 woorden ga ik jullie mijn week in Instagramfoto's laten zien! Enjoy! Uiteraard kun je me ook volgen op Instagram zelf: sylvia_nailartcreations.

A day later than normal, but ofcourse I have a personal post this week too! Because pictures say more than a 1000 words I will show you my week in Instagrampictures! Enjoy! Ofcourse you can follow me on Instagram too: sylvia_nailartcreations.

Afgelopen donderdag was het nog heerlijk weer. Dik 28 graden dus perfect strandweer! Ik ben lekker wezen zonnen in Zandvoort. Helaas werd het rond een uur of 1 zo druk dat we maar zijn weggegaan. Bweh ik vind het niets als vreemde mensen zowat bij je op schoot zitten!

Last thursday the weather was still very warm. We decided to go to the beach! I went to Zandvoort but around 1:00 PM it was so busy on the beach that other people almost sat on my lap. I decided to go back home because I really don't like that!

Blacky is natuurlijk een zwarte kat en wanneer het buiten warm is heeft zij het natuurlijk superheet. Blacky heeft zo haar eigen manieren om af te koelen ;-) Languit op bed liggen!

Blacky is a black cat, so when it's hot outside she has it terribly hot! Ofcourse Blacky has her own maners to cool down. 

Van het kruidvat heb ik zo'n handige voordeelkaart. Iedere dag krijg je hier een andere aanbieding. Één van deze aanbiedingen was 1+1 gratis op de kruidvat handcrèmes. Ik besloot er maar meteen 4 mee te nemen aangezien ik er dan maar 2 hoefde te betalen. Iemand nog behoefte aan een review?

I have this very handy discountcard from Kruidvat. Every day a new discount on one of their products. Last week they had a 1+1 free discount on Kruidvat handtherapy. I decided to take 4 cause I only needed to pay 2 of them. Is their anybody who wants to see a review?

Ik kwam dit übercute konijntje tegen bij de Overvecht in Purmerend. So cute! Mijn zus werd er spontaan verliefd op haha. Helaas voor haar hebben we al een konijn, een cavia en een kat dus voorlopig maar even geen beesten erbij.

I saw this übercute bunny at Overvecht Purmerend. So cute! My sister fell in love with this bunny but unfortunately we already have a bunny, guinea pig and a cat. So no more animals for a while here.

Blacky speelt bijna nooit met haar speelgoed dus besloot ik de mand met speelgoed om te keren midden in de huiskamer. Op deze manier konden Stampertje en Koe er lekker mee spelen!

Blacky doesn't play with toys that oftenly. So I decided to throw all her toys in the livingroom and let Stampertje and Koe play with it!

Op zondag nog even lekker door het Twiske gewandeld. We kwamen uiteindelijk terecht bij een soort survivalbaan voor kinderen. Hier lagen allerlei soorten bruggetjes (drijvende, touwbruggen e.d.) over slootjes heen. Die rare drijvende bruggetjes vond ik doodeng, maar ik heb het overleefd haha!

On sunday going for a walk in Twiske. At the end we ended up at a survivalcamp for children (well bigger children, like 13 and older). There were all kind of scary bridges out there (like floating bridges and ropebridges). Well I was pretty scared by those floating bridges (haha I forgot to make a picture, it would be hilarious) but I survived them!

Kleine sneak peak braided manicure. Marieke tipte mij hierop. Binnenkort ook een step by step tutorial van deze braided nails!

A little sneak peak of the braided manicure. Marieke gave me a tip about braided nails so I decided to take a try. Soon a step by step tutorial so you can make them too!

Woeps, mijn tweede Helmer :$. Het past echt net aan in mijn kamer maar ik ben er superblij mee. De twee Helmers zijn ook een beetje een verlenging van mijn kleine bureau waardoor ik mijn laptop beter kwijt kan. Nu kan ik mijn laptop kwijt op de Helmers wanneer ik bezig ben met mijn nagels (in plaats van op mijn bed:P).

Woeps my second Helmer :$. It fits perfectly in my room, I'm happy that they aren't bigger. The 2 Helmers are a second desk for me. My own desk is pretty small and when I'm polishing my nails I had to put my laptop on my bed. Now I can put it on the Helmers. Perfect!

Koe heeft een nieuwe schuilplaats. / Koe with her new shelter.

Een groot deel van mijn stripers heb ik al dik 4 jaar. De meeste zijn dus ook dik en opgedroogd of leeg. Ik ben nu steeds bezig met alle stripers uitzoeken, verdunnen wanneer er nog lak inzit en de striper schoonmaken wanneer er nog amper iets inzit. Op deze manier kan ik dan weer nieuwe stripers maken van de lege potjes. Bovenstaande striper is helaas hopeloos, haha dat kwastje!


I have like 25 stripers which I own for more than 4 years now. So a lot of them are thick or empty. I'm busy with sorting out all my stripers now. I thin them when there is enough polish in it (or I put some other polish in it and mix it). I also clean empty ones so I can create new stripers. This red striper is useless, haha look at the brush. Hello dustbin!


Ik kreeg woensdag een superleuk pakketje binnen van de Arganwinkel. Arganolie om te testen en 3 samplepotjes om te testen. Waarschijnlijk komt er morgenochtend een oproepartikel voor testers, ik zoek namelijk nog twee dames die samen met mij de Arganolie willen testen, let dus goed op morgen!

I recieved this awesome package wednesday from Arganwinkel. Arganolie for testing and 3 sample sizes. 

Zomersale is ontzettend fijn, alleen wel weer jammer dat letterlijk overal bijna alle zomeritems er al uit zijn en de winterdingen alweer arriveren. Goed dankzij de sale kocht ik bovenstaande hakken voor €9,-. En nu geef ik mezelf een no-heel buy de komende maanden.

I love summersale, unfortunately all summer items all almost gone and all the stores are filled with winterstuff (I don't want to think about winter!). But well I bought these heels for just €9,- in the sale. And now I'm giving myself a no-heel buy for the next months.

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de afgelopen week? / Did you do nice things the last week?


3 opmerkingen:

 1. Wauw, je braided zijn echt heel gaaf geworden! :) Was een goede tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd zo leuk om te lezen!
  En die schoenen!!! aaah prachtig :-D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marieke,

  Het was zeker een goede tip!!

  @ Jennifer,

  Thanks! Ik vind het super om te lezen dat je deze posts altijd zo leuk vind! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations