donderdag 2 augustus 2012

Catrice - It's Rambo No 5

Een veelbesproken onderwerp de laatste tijd is natuurlijk de verandering van het assortiment van Catrice. Jammer natuurlijk dat er lakjes uitgaan, maar er komen ook weer nieuwe lakjes voor in de plaats en de oude lakjes die uit het assortiment gaan kun je nu scoren met 50% korting! Vandaag ga ik het lakje It's Rambo No 5 laten zien, ook dit lakje gaat uit het assortiment, maar is momenteel dus nog verkrijgbaar met die mooie korting!

A much talked object lately are the discontinued polishes from Catrice. In september Catrice will reorganize their displays, so this means new polishes and polishes which disappear. Today I will show you It's Rambo No 5, one of the polishes which will disappear. This means you can get it 50% off now!

It's Rambo No 5 is echt zo'n stoere legergroene kleur. Dit lakje heeft een crème finish en is uitermate geschikt voor leuke camouflage nailarts


It's Rambo No 5 is an army green polish. This polish got a nice creamy finish and it's very suitable for making camouflage nailarts with!

It's Rambo No 5 heeft een fijne applicatie, dit lakje heeft nog niet zo'n superbreed kwastje als die andere nieuwere lakjes al hadden en persoonlijk vind ik dit erg fijn. Ik heb zelf niet van die hele brede nagels waardoor zo'n breed kwastje snel al te breed is voor mijn nagels. Ik hoop dan ook dat Catrice de kwastjes iets smaller maakt bij de vernieuwde lakken straks!

It's Rambo No 5 has a very nice application. This polish doesn't have that huge wide brush which the newer polishes do have, so I really like this application. The huge wide brushes from Catrice are most of the time a little bit too wide for my nails, I don't have that wide nails. So I hope Catrice will make their new brushes a little bit smaller!


Dit lakje is dekkend met twee dunne lagen lak. Ik vind de kleur zelf wel wat leuks hebben, ik ben niet zo'n fan van donkere kleuren maar dit soort camo kleuren hebben toch wel iets!

This polish is completely opaque with two thin layers. I'm not into the darker colours lately, but I do like this polish. I have a weakness for army colours!

Wat vinden jullie van dit lakje? Gaan jullie hem nog halen voordat hij uit het assortiment verdwijnt? / What do you think about this polish? Are you going to get it before it disappears?

10 opmerkingen:

 1. Ik heb hem nog gekocht met de korting en ben blij dat ik dat gedaan heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet mijn kleur, ik ben ook sowieso niet zo'n van van donkere kleurtjes. Maar dat is mijn mening;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankzij jou wist ik dat er 50% korting was en ben ik snel 2 lakjes gaan halen, Ook Rambo 05 en Sing: Hey, Dirty Lilah!

  Dus bij deze bedanktt haha en ik vind de kleur superr

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk kleurtje, volgens mij heb ik hem ook nog vlug mee genomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was echt 1 van mijn favo kleuren voordat ik Essie Sew Psyched kocht. Prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm...zou die korting er nu nog zijn? Ik ga morgen toch even kijken. Vind dit toch wel erg apart en stoer. Ik hou er wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Vivian,

  Het is een soort op=op korting. Dit lakje komt niet meer terug dus wanneer hij nog in de winkel is, is hij te krijgen met 50% korting. Wanneer ze het lakje niet meer hebben zullen ze hem helaas ook niet meer binnenkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan het merk Catrice helemaal nergens vinden. Ben vanmiddag bij de DA gaan kijken en bij het Kruidvat maar ik zie dit merk niet staan. Waar is het wel te koop?
  Ik zie zulke gave kleuren voorbij komen van dit merk dat ik er graag 1 zou willen aanschaffen. En hoe duur is een potje?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Info gevonden. Alleen te koop bij het Kruitvat en een potje kost 2,49
  Kijk, dat is een leuk prijsje voor een lakje.
  Maar dan is het vast alleen te koop in de grotere winkels van Kruitvat want ik heb het echt niet zien staan in die van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Net in de koopjesbak voor een euro gekocht. Ik ben nog niet zolang met nagelbijten gestopt en heb de lol van het nagels lakken ontdekt. Ben flink aan het experimenteren met verschillende (budget) merken lakjes, super.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations