maandag 27 augustus 2012

Browno Mars & Fogan - Nr 10

Helaas kunnen we eigenlijk al zeggen dat de zomer zo goed als voorbij is. Geen warme dagen meer, maar regen en koud weer. Eerlijk gezegd kijk ik er zelf een beetje tegenop, ik ben een enorme koukleum en van mij mag het het hele jaar wel zomer zijn. Helaas.. Om de herfst een beetje leuk te houden heb ik vandaag een leuke herfstcombinatie voor jullie!

Unfortunately we can already say that fall started. No more days filled with sunshine and warm weather, instead we have rain and very cold weather. I'm a summerperson, so I don't like the fact that it's already over. But unfortunately we can't change the seasons! To give fall a nice twist I will show you a nice fall combination today!

Als basis heb ik hier Catrice - Browno Mars gebruikt, dit is een bruin shimmer lakje. Ik vind vooral bruin een erg herfstige kleur dus daarom heb ik gekozen voor dit lakje. 

For the base I used Catrice - Browno Mars, this is a brown shimmer polish. Brown colours make me think of fall, so this is the reason why I choosed this one.

Over Browno Mars heb ik een lekker feestelijk lakje van Fogan aangebracht. Dit lakje bevat een sheer basis (daarom koos ik een gekleurde basislak) met fijne gouden glitters, daarnaast zitten er ook wat grovere gouden, blauwe, rode en zilveren glitters in.

Over Browno Mars I added a party polish by Fogan. This polish got a sheer base (this is why I used a coloured polish for the base) with fine golden glitters, it also contains larger golden, blue, red and silver glitters.

Ik vind de combinatie zelf erg geslaagd, ik heb twee lagen Browno Mars gebruikt en twee laagjes Fogan - nr 10. De glitters verspreiden erg goed over de nagel en zoals je kunt zien komen er ook vrij veel glitters vanaf!

I really like this combination of nailpolishes. I used two layers of Browno Mars and also 2 layers of Fogan - nr 10. The glitters are easy to get on your nails, as you can see there are much glitters in this polish so you don't need to use hundreds of layers!

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie? / What's your opinion about this colourcombination?

8 opmerkingen:

 1. De zomer niet te vlug afschrijven hè, we hebben nog een maand te gaan en ik heb goede hoop :-). Mooie bruine kleur wel, maar mss nog iets te vroeg op het jaar ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Higi de voorspellibgen voor deze week waren helaas niet al te goed! Gelukkig is het een beetje bijgetrokken dus wie weet!

   Verwijderen
 2. Ik heb gelukkig een mooie laatste vakantie dag want ik lees dit lekker in het zonnetje buiten!
  Ik vind de combinatie eigenlijk best wel pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nog steeds zomer he! hier is het 25 graden hahaha

  Maar hele leuke combo hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah serieus? Jaloers!! Zo warm was het hier vandaag echt niet, misschien net 20gr..

   Verwijderen
  2. Ah serieus? Jaloers!! Zo warm was het hier vandaag echt niet, misschien net 20gr..

   Verwijderen
 4. Een kennis van mij heeft op facebook al een Halloween lay-out en nu begin jij al over de herfst hahaha!!! Ik heb vandaag nog lopen puffen in de zon met mijn hond. Ik heb de zomer nog niet opgegeven hoor. Het weekend vergeten we even maar inmiddels is het nog steeds heerlijk weer.
  Maar als de herfst echt komt is dit alvast een gezellige combi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wij zijn er vroeg bij! De weersvoorspellingen waren behoorlijk slecht, nooit verwacht dat we nog wat mooie dagen zouden krijgen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations