zaterdag 9 maart 2013

[Review] Max - Nagelstickers (Full Nail)

De Action houdt steeds meer rekening met nagelliefhebbend Nederland! Zo spotte ik afgelopen week weer een nieuw product in de nagelschappen! Deze superleuke full nail stickers voor op je nagels! Een tijdje terug spotte ik al de Nail Wraps van de primark waarover ik best te spreken was, zouden deze dan misschien nog beter zijn? Ik testte het voor jullie uit!Op de achterkant van de verpakking staat een korte gebruiksaanwijzing. Deze is vrijwel exact hetzelfde als die van alle andere. Voor gebruik moeten je nagels goed schoon zijn en na het plakken even de sticker goed aanduwen. Een kind kan de was doen!

Vervolgens haalde ik de stickers uit de verpakking, de verpakking bevat 14 stickers, dit is genoeg voor één keer een complete manicure en 4x een losse accentnagel. 

Het design van dit ontwerp is een soort gradiënt effect met hele kleine steentjes. Deze zitten in zijn geheel op de sticker geplakt. Het eerste wat mij opviel was toch wel het formaat van de stickers want jeetje wat zijn ze groot! Het grootste formaat van deze sticker is zelfs veel te groot voor mijn grote teen! Erg jammer dus, het kleine formaat sticker paste precies op mijn ringvingers, dit betekend dus ook meteen dat ik de rest moet knippen om een goede pasvorm te krijgen.

Hierboven zie je op mijn ringvinger het kleinste formaat sticker. Dit betekend dus meteen dat de sticker die een maatje groter is passend is voor mijn duim en dat ik de rest op maat moet gaan knippen. Wat brede stickers zijn natuurlijk fijner zodat iedereen ze kan dragen, maar persoonlijk vind ik deze stickers toch wel overdreven breed!

Het plakken op mijn nagel verliep redelijk. Je moet extreem voorzichtig zijn met de sticker want hij breekt binnen no time. Hierboven zie je al dat aan de onderkant van de sticker een stukje afgebroken is. De stickers brengen verder wel goed aan en vertonen weinig vouwen.

Het restant sticker wat te groot is vijl je van je nagel af met behulp van een nagelvijl. Ik vind het zelf erg jammer dat de gradiënt zo ver uitgespreid is, het design bevatte namelijk een zilveren naar roze naar paarse steentjes ontwerp maar op mijn nagels zie je niets van het paarse. Wel plakken ze goed en zoals je kunt zien: amper last van vouwen, pluspuntje!

Let op!
Even een puntje wat handig is om te weten. Gebruik géén topcoat over de sticker heen! Omdat ik de sticker zelf wat langer wilde laten zitten bracht ik een topcoat aan over de sticker. De sticker begon overal vouwen en kreuken te vertonen en liet aan alle kanten los. Nadat de topcoat droog was voelde ik overal scherpe randjes. Ik heb uiteindelijk nog een extra laag topcoat aangebracht en de sticker goed aangeduwd, toen was het nog redelijk te doen. 

Conclusie: Opzich best leuke stickers met leuke ontwerpen, maar ik vind zelf de breedte van de stickers een enorm nadeel. De bedoeling van deze stickers zijn juist heel snel en gemakkelijk mooie nagels, maar wanneer ik alles op maat moet gaan knippen kost mij dit behoorlijk veel tijd. De stickers begonnen na één dag al wat af te chippen, misschien kwam dit door de topcoat, misschien niet. Het setje stickers kost €0,59 en is verkrijgbaar in verschillende formaten bij de Action.

Ook leuk om te weten, Lisanne attendeerde mij er via Twitter op dat deze zelfde stickers ook verkrijgbaar zijn via een ander merk, de kosten voor die setjes zijn maar liefst $10! Neem hier een kijkje om het zelf te zien! 

 

5 opmerkingen:

 1. vervelend dat ie begint te vouwen als je een top coat gebruikt. Ziet er wel leuk uit. Hier hebben ze ze nog steeds niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke patroontjes hebben ze hiervan, ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar het ziet er erg leuk uit!
  Goede tip dat er geen topcoat overheen moet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het snelle loslaten ligt niet aan de topcoat. Ook zonder laten ze na een dag grotten deels al los :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het snelle loslaten ligt niet aan de topcoat. Ook zonder laten ze na een dag grotten deels al los :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hetzelfde maar heb het bij t 2e setje anders aangepakt. ik heb de stickers op natte nagellak geplakt en daarna goed aflakken met topcoat vooral op de rand van de nagel. heb ze nu 4 dagen op en zitten nog echt PERFECT :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations