zaterdag 12 januari 2013

[Review] Primark Nail Wraps

Een tijdje geleden vond ik bovenstaand product bij de Primark. Nail Wraps. Ik vond het er wel interessant uitzien en zo nam ik voor €1,50 de nail wraps mee. Ik heb ze uitgebreid getest voor jullie en hieronder mijn review.


Op de achterkant staat een korte omschrijving in tekst. Helaas geen plaatjes, dat vind ik zelf altijd handig om te zien. Zo kun je in de winkel ook makkelijker zien waar een product voor dient, niemand gaat zo'n tekst staan lezen natuurlijk. In ieder geval breng je de stickers aan op schone en kale nagels, je kiest de juiste sticker uit, even wrijven, plakken en de restanten wegvijlen. Peanuts toch?

Toen ik de verpakking openmaakte kreeg ik een groot velletje met hierop 20 stickers. De linker zijn echt huge, totdat ik op de verpakking las dat de stickers ook geschikt zijn voor op teennagels.. Dat verklaard dus een hoop!

Ik wilde ze dus niet op mijn teennagels maar gewoon op mijn vingernagels. Ik koos dus het rechtervelletje uit, hierboven een vergroting. Hier zitten dus 12 stickers op, ik heb de twee rechtse stickers niet gebruikt, de rest van de stickers wel.

Op de verpakking stond dat je de sticker warm moest wrijven en hem zo van het velletje af kunt krijgen. Nou dat lukte bij mij dus niet! Veel te bang dat ik door het ruwe wrijven misschien de sticker kapot zou maken pakte ik een pincet en pulkte ik steeds een klein randje van de sticker los. Zo heb ik met dezelfde pincet de sticker van het velletje gehaald en hem op mijn nagel geplakt.

Bij het opplakken van de sticker schrok ik een beetje van het doorzichtige effect, je ziet namelijk mijn eigen nagels door de stickers heen. Achteraf kan ik zeggen dat het absoluut meevalt en het niet echt opvalt maar toch dacht ik in eerste instantie dat de achtergrond wit zou zijn. Wanneer je de sticker op je nagel geplakt hebt kun je met een vijl het restant wegvijlen. Ik vind het zelf fijner om het grootste deel af te knippen en het laatste randje weg te vijlen.

Hierboven het resultaat op mijn duimnagel. De stickers plakken ontzettend goed en zijn vrij makkelijk aan te brengen. Ik reviewde al eerder full nail waterdecals, maar stickers werken zoveel makkelijker! Hier en daar kreeg ik een klein vouwtje maar dit viel eigenlijk al niet eens op. Morgen komt er een apart artikel online met het resultaat op alle nagels en meer over de houdbaarheid van deze nagelstickers. Tot morgen dus!

Wat vinden jullie tot nu toe van de nail wraps?

13 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit. Ben benieuwd naar het artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd vind ik lakken een fijne bezigheid, dus ik hou het bij de ouderwetse methode om keur op mijn nagels te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stap ook zeker niet van het lakken af hoor! Deze stickers nam ik eigenlijk alleen mee om er een review van te maken, nu ben ik best verbaasd dat ze er vandaag al 6 dagen opzitten en alles er nog goed uitziet ook!

   Verwijderen
 3. Ze zijn leuk maar ik zou er toch liever een kleurtje onder hebben denk ik! Maar dan plakken ze misschien weer niet goed... lastiggg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt zat ik ook over te twijfelen na de eerste sticker maar toen bedacht ik me dus ook dat je ze moet aanbrengen op kale schone nagels. Op lak zullen ze dus denk ik niet plakken..

   Verwijderen
  2. Ja precies of het gaat allemaal schuiven... Ik heb ze nu trouwens ook gekocht en ga ze vandaag proberen! Heb die met bloemetjes, volgens mij zijn die niet doorzichtig dus dan heb ik sowieso geen basis nodig :D

   Verwijderen
 4. Ik had ze toevallig ook zien liggen. Heb ze echter niet meer naar huis genomen, waarom? Geen idee! Wel jammer dat ik dat niet heb gedaan. Ze zijn super mooi.
  Heb je overigens ook het leuke Caviarsetje zien liggen? Bij de Primark verkopen ze ook verschillende kleuren (zwart, roze en een mix van kleuren) van Caviarsetjes. Ik weet even niet de naam van het merk uit mijn hoofd, maar dit is een setje met lak/beads/trechtertje voor slechts €3,50!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer want de stickers zijn echt goed! Ik ben ook steeds op zoek naar het caviarsetje maar in Zaandam hebben ze ze steeds niet meer. Mijn moeder heeft ze één x zien liggen en dacht toen ach ja leuk tot ze het vertelde en ik het setje eigenlijk wel wilde hebben! Sindsdien heb ik ze niet gezien bij de Primark!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Zijn ze ook wel hoor! Ben zelf geen stickerfan, maar na 6 dagen een mooi resultaat ben ik best verrast!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations