dinsdag 8 januari 2013

Nailart: Facebooknagels!

Kunnen jullie je het 'I've got the blues' artikel nog herinneren? Ik maakte een speelse french manicure met twee tinten blauw. Een van mijn bezoeksters vertelde me bij de comments dat zij er een facebookgevoel bij kreeg. Dit zette me aan het denken en zo paste ik de speelse french manicure aan naar een simpele nailart: Facebooknagels!

Met een kleine simpele aanpassing kun je iets simpels soms erg snel omtoveren tot een leuke nailart. Om jullie geheugen even op te frissen, de donkerblauw kleur is Catrice - Pool Party At Night en de lichtere blauwe kleur is Catrice - Up In The Air.


Met een witte striper van Max en een dottingtool heb ik langs de french manicure een lijntje met witte stipjes gezet. Je kunt dit doen door wat grotere en kleinere stipjes te zetten of juist te kiezen voor allemaal kleine stipjes. 

Hebben jullie er ook een facebook gevoel bij?

10 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk gedaan! Ja, ik herken het er zeker in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Het idee is opzich simpel dus je zou er ook andere kleuren voor kunnen gebruiken!

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk! Ja echt een Facebook nailart. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha zo geeft het me Indd een Facebook gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wel he! Het komt eigenlijk meer door die ene comment anders had ik zelf nooit aan facebook gedacht!

   Verwijderen
 4. Wat leuk gedaan, erg vrolijk en idd lijkt erg op Facebook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lief, maar je kan ook een donkerblauw kleurtje doen en dan met wit een f erop maken

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations