dinsdag 22 januari 2013

Nailart: Bloemige Gelnagels

Gisteren heb ik de hele gelnagel pagina weer geüpdate. Een hoop foto's toegevoegd en de tekst ietwat aangepast. Uiteraard is de prijslijst gewoon hetzelfde gebleven want alles is tegenwoordig al duur genoeg! 

Afgelopen week vulde ik de gelnagels van mijn zus op. Ze wist niet precies wat zij wilde (op een glitter french na) dus ik vroeg haar of zij het erg vond als ik iets ging uitproberen. Natuurlijk staat zij hier altijd open voor en zo creërde ik een bloemige nailart!Wanneer ik bloemen maak met de one stroke techniek gebruik ik altijd acrylverf. Ik heb hier rode en witte acrylverf gebruikt en een zwarte striper voor de details. Acrylverf heeft altijd een extra beschermingslaag nodig. Hier heb ik een extra laag gel over de nailart aangebracht maar gebruik je acrylverf op je eigen nagels dan is een topcoat een must. 

Zaterdag was het weer tijd om de nagels op te vullen van Monique. Zij zag de nagels van mijn zus via Facebook en vond het toch wel erg leuk (altijd handig dus om foto's te maken voor inspiratie!). Ik vond het een ontzettend groot compliment dat zij in eerste instantie dacht dat mijn zus stickers op haar nagels had dus zo liet ik zien dat ik de bloemen zelf maakte met acrylverf. Monique was zo gek op de bloemen dat ze eigenlijk nog wel een bloem wilde en zo maakte ik dus ook op haar wijsvingers een tegenovergestelde bloem. Hetzelfde idee maar toch iets anders uitgewerkt. 

Alle informatie over de gelnagels die ik zet is te vinden op de aparte pagina. Ik ben gevestigd in Zaandam en mocht je zelf graag een set gelnagels willen kun je via info@nailartceations.nl contact met mij opnemen. 

5 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi gedaan! Ik vind de bloemen echt super mooi gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat heb je dat mooi gedaan!
  Ik gebruik nooit acrylverf maar toch kan je er heel nauwkeurig mee werken, ik vind de bloemen echt heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik gebruik eigenlijk alleen acrylverf met de one stroke techniek om bloemen te maken! Verder gebruik ik meestal stripers en gewone nagellak met andere nailart!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations