donderdag 17 januari 2013

Instagram #3

Ik heb deze week echt níet normaal veel foto's gemaakt en geplaatst om Instagram. Dat is toch wel het voordeel van een weekje collegevrij te hebben, lekker je eigen tijd indelen, bezig zijn met school maar ook nog overdag andere dingen kunnen doen. Helaas is dit niet voor lange tijd en beginnen mijn toetsen maandag, maar voorlopig ben ik nog niet terug in het ritme van het 'normale schoolgaan'. Omdat ik zoveel foto's gemaakt heb deze week zullen ze niet allemaal terugkomen in deze update, mocht je nieuwsgierig zijn naar de andere foto's dan kun je me volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.


De afgelopen weken ben ik erg veel bezig geweest met verslagen typen. Ik was dus veel te vinden achter de laptop en Verschoor houdt gewoon van aandacht. Hop op schoot dan maar! Ik heb overigens geprobeerd Verschoor te leren typen zodat hij voortaan mijn verslagen kan maken, helaas was dat niet zo'n groot succes.. Hij viel namelijk gewoon in slaap!

In Zaandam is het donderdagavond koopavond en als ik dan de stad inga doe ik dit het liefst tijdens koopavonden. Wij hebben tegenwoordig een leuk sieradenwinkeltje (Trendy Outlet) waar alles €1,- kost, ik kocht dus wat leuke oorbellen en uit de snow jam collectie life is a freeride. De overige lakken vond ik niet veel aan.

Verschoor kan soms nogal eens een drukke bui hebben waarin hij alleen maar wil spelen (en vooral wil bijten). Dus gaf ik hem een stuk bubbeltjesplastic, hét ultieme speelgoed! Nog een groot voordeel, in het plastic kon hij z'n tandjes zetten, véél beter dan in mijn hand!

Lijstjes, daar hou ik van! Ik ben druk bezig met het opruimen van mijn kamer aangezien ik er al zo'n 10 jaar niets meer aan gedaan heb. Hierboven zo'n beetje alle stappen. Inmiddels is de oude lakkenkast en de dekenkist ook uit mijn kamer waardoor ik opeens de vloer weer zie, whoa!

Ook haalde ik een klein grapje uit via Instagram. Mijn moeders nagels braken steeds af waardoor ze toch wel weer eens gelnagels wilde. Na het plaatsen van de tip maakte ik deze foto die ik op Instagram plaatste. Niets meer aan doen ;-)!

Ik heb haar uiteindelijk wel verlost hoor, zie hier het eindresultaat!

Mijn moeder is de afgelopen weken druk bezig geweest met een conciërge cursus en afgelopen donderdag is zij daarvoor geslaagd (gefeliciteerd!!). In het weekend maakte ik cupcakes waarbij ik voor de eerste keer botercrème maakte als traktatie. Deze nam ze mee naar haar werk voor haar collega's en voor het eerst was alles hélemaal op (dit was overigens niet het enige bord hoor ;-)). Altijd leuk als het in de smaak valt!

Ik ben een echte koukleum en het is dus voor mij vrij normaal dat ik iedere avond een deken erbij pak. Verschoor is ook gek op dekens en komt er meteen bovenop liggen!

Schrik niet! De eerste foto is een foto van mijn kamer voordat ik het opruimde. De tweede foto is daarna, wat een verschil hè? Ik heb opeens ruimte! Overigens moet de andere kant nog opgeruimd worden en moet er nog een hoop gebeuren, maar goed dat doen we maar stapje voor stapje toch?

Hihi kijk dat koppie, hij lacht in z'n slaap!

De nieuwjaarsnagels van mijn zus waren inmiddels weer uitgegroeid dus hoog tijd voor een opvulsessie. Dinsdagavond zette ik deze nagels bij haar met een leuke bloem op de ringvingers!

Ik eindig zoals meestal weer met wat kitty spam! Zie hierboven twee hele aparte kanten van Verschoor. Kant 1: Ik ben ziehiehiehielig, give me some fooooood! Kant 2: Whut? Geen eten, dan ga ik dingen stelen! Stealing kitteh! Hij stopt letterlijk alles in zn bek, hij eet niets op maar sleept echt álles door het hele huis heen!

 

2 opmerkingen:

 1. Ik schrok idd van de eerste foto van je kamer, haha.
  Eerst staat er ergens dat je je kamer opgeruimt hebt en dan zie ik later die foto :p
  Totdat ik verder scrolde, toen snapte ik het, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat was inderdaad een before & after foto. Ik heb ook maar een kamertje van 2 bij 2 dus in de loop van al die jaren kun je een hoop troep verzamelen! Het eindresultaat ziet er in ieder geval stukken beter uit! :)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations